Isabel Shestopal bannerbild

Isabel Shestopal - Talare

Digital Projektledare, Strateg och Facilitator

Hur skapar man en förändringsbenägen kultur?

Förändring handlar om att skapa värde, vare sig det gäller att öka intäkter, kundnöjdhet, effektivitet och produktivitet, eller att skapa en bättre värld och nå sina hållbarhetsmål. För att kunna göra detta måste vi förändra beteenden hos anställda och skapa en mer förändringsbenägen kultur.

I sitt arbete som digital projektledare, strateg och facilitator hos Gullers Grupp stödjer Isabel Shestopal företag i att navigera förändring. Hon har själv varit med och drivit digital transformation under sin tid i både tidningsindustrin och som konsult för PwC. Hon är specialiserad inom digitalisering och affärsinnovation och föreläser samt coachar inom dessa områden på Berghs, Hyper Island och Googles start-up inkubator WeStart.

Isabel Shestopal ger er en crashkurs i att skapa förändring inom företag, med konkreta strategier och tips för hur man bäst bygger en organisationskultur som ger utrymme för innovation och nya tankesätt. Föreläsningarna kan skräddarsys för att passa många olika målgrupper, samt anpassas efter behov med arbetsuppgifter och gruppdiskussioner.

Boka en inspirerande föreläsning med Isabel Shestopal hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Affärsinnovation | Digitalisering | Förändringsledning

Isabel Shestopal profilbild

Isabel Shestopal

Digital Projektledare, Strateg och Facilitator

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: