Houman Sebghati bannerbild

Houman Sebghati - Talare

Musiker, processledare och föreläsare

Houman Sebghati är mannen som vill använda sin historia som redskap för att inspirera dig till att möta dina rädslor.

Följ med på en rundtur som går via borgarkvarter i Teheran, höghus i Hässelby Gård, visdom från svenska myndighetschefer, psykisk ohälsa hos invandrande ensamstående mammor, relegering från Det kungliga internatet, vilt turnerande med hiphoplegender, blodigt kärleksdrama på Nya Zealand, uppvaknande på toppen av Kebnekaise, håll-käften-ashram i Östergötland, krigskonst med spåpåvar och bosättning i Stockholms Skärgård.

Houman Sebghati är rapparen som startade sin karriär i 165-kollektivet i västra Stockholm under hiphopens gyllene era i slutet av nittiotalet. Han har legendförklarats av kollegor och jämlikar och hyllats till skyarna av en och annan musikjournalist. Han är behörig gymnasielärare och vuxenutbildare och jobbar som processledare i privat och publik sektor.

”Att vara vuxen i ibland” är att titta på sina egna svagheter och rädslor för låta sig inspireras av dem till att utvecklas och bli bättre som människa. Det är en naken föreläsning som nuddar vid stora frågor om hur man tacklar livsutmaningen att vara vuxen, hur man vidhåller sin kreativa ådra och framför allt hur man dräper sina egna rädslor.

Houman föreläser med mycket humor, passion och engagemang. Det är omöjligt att inte ryckas med i hans berättelse som är en labyrint av erfarenheter och ständiga uppvaknanden. Som åhörare får du med dig nya insikter och frågeställningar du själv kan använda för att vara den förändringen du vill se hos andra.

Boka en inspirerande föreläsning med Houman Sebghati hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Att vara vuxen ibland

Houman Sebghati profilbild

Houman Sebghati

Musiker, processledare och föreläsare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: