Heléne Lidström bannerbild

Heléne Lidström - Talare

Författare, föreläsare och strategisk rådgivare

Heléne Lidström har jobbat med ledarskap, organisation, marknadsföring och kommunikation i olika befattningar inom it- och telekombranschen i över 20 år, på företag som Tele2, Icon Medialab och Finnair. Heléne är utbildad ekonom och har en MBA från Handelshögskolan i Stockholm. Hon var marknadsdirektör på Microsoft i tio år, och drev där deras satsning på Det Nya Arbetslivet där hon ansvarade för att utveckla en innovativ arbetsplats. Microsoft har bland annat fått utmärkelser som Sveriges Bästa Arbetsplats och Sveriges Snyggaste Kontor, tre år i rad. Hon är författare till boken “Det nya arbetslivet – Så skapades Sveriges bästa arbetsplats”, om hur hon på Microsoft drev flera lyckade förändringsprojekt med omställningen till ett aktivitetsbaserad kontor och arbetssätt.

Heléne är expert på just det – det nya arbetslivet. I sina föreläsningar förändrar hon vår syn på traditionella arbetsplatser och arbetssätt, med ledord som kreativitet, innovation, tillit och flexibilitet. Hon presenterar på ett inspirerande sätt nya lösningar och visar hur du kan uppnå bättre resultat i både ledarskapet och organisationen.

En föreläsningen med Heléne Lidström kommer ge dig kunskaper om hur du kan uppnå bättre resultat genom att städa bort gamla föreställningar om arbetet tid och plats, och istället fokusera på det viktiga: Aktiviteten.

Populära rubriker: Ett nytt arbetssätt för en digital värld | Konsten att bli en digitalt närvarande chef

Heléne Lidström profilbild

Heléne Lidström

Författare, föreläsare och strategisk rådgivare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: