Heléne Arvidsson bannerbild

Heléne Arvidsson - Talare

VD, föreläsare och strategisk rådgivare

Heléne Arvidsson är föreläsare och rådgivare inom ledarskap och möteskultur där hon hjälper och utbildar chefer samt organisationer skapa en hållbar möteskultur. Hennes föreläsningar är fylld med konkreta tips och hennes passion för bra möten framgår tydligt. Under pandemin har Heléne utbildat och inspirerat tusentals i sin föreläsning/utbildning i effektiva och engagerade digitala möten.

Heléne har under sina år som chef och ledare blivit uppmärksammad för sitt framgångsrika ledarskap och sin förmåga att leverera resultat. Hon var en av tre finalister i Årets framtidschef 2011 som arrangeras av Chef och vann utmärkelsen som General Manager of the Year inom Scandic-koncernen 2017. 

Helénes Arvidssons föreläsningar innehåller lösningar på vad många upplever som utmaningar runt om på arbetsplatser och i organisationer. Hon upplevs som engagerad inspirerande, trovärdig och kunnig.

Nyckelord är ledarskap, intern kommunikation, social arbetsmiljö, motivation. inspiration samt organisatorisk effektivitet.

 

Upplever ni era möten viktiga och värdefulla?

Med digitaliseringen möjligheter har vi fått nya sätt att informera, kommunicera och arbeta. Detta har medfört att vi har skapat flexibilitet och effektivitet i våra organisationer. Våra interna möten däremot som pågår dagligen har knappt förnyats sedan 70 talet, trots möjligheter med ny teknik. Att vi fortfarande har informationsmöten är en tydlig signal på att en organisations möteskultur står i tur för att uppgraderas. 

Att jobba med mötet som ett strategiskt verktyg för att nå företagets mål & vision är det absolut bästa verktyget en chef och ledare har enligt Heléne. I en tid där allt tycks gå snabbare och snabbare och informationsflödet ökar för varje dag är en bra möteskultur nödvändig för att kunna leda alla mot samma mål och där alla har samma värderingar samt delar en gemensam spelplan. Ineffektiva möten kostar enligt mätningar i Sverige 177 miljarder årligen.

Gemensamt för Heléne Arvidssons föreläsningar är hennes kunskap och passion för att bidra till att fler chefer och organisationer blir mer framgångsrika genom en stark möteskultur.

Hennes ämnen och föreläsningar passar till medelstora och stora organisationer och verksamheter och kan anpassas till olika målgrupper. Passar lika bra till offentlig sektor som till näringslivet. Föreläsningarna kan med fördel kompletteras med en workshop med önskad inriktning/resultat.

 

Boka en inspirerande föreläsning med Heléne Arvidsson hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Ett modernt ledarskap innefattar bra möten | Tre nycklar för att hitta kraften i våra möten | Effektiva och engagerande digitala möten | Möten som kulturbärare | Därför blir våra möten viktigare efter pandemin

Heléne Arvidsson profilbild

Heléne Arvidsson

VD, föreläsare och strategisk rådgivare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: