helena godotter karlberg - banner

Helena Godotter Karlberg - Talare

Journalist, föreläsare, workshopledare och moderator

Helena Godotter Karlberg är en erfaren och inspirerande moderator, workshopledare och föreläsare inom destinationsdesign, landsbygdsutveckling, platsutveckling och platsinnovation, en metod för designdriven utveckling av attraktiva och hållbara samhällen, kommuner, destinationer och regioner. Metoden, som hon har varit med att ta fram i samarbete med forskare vid Luleå tekniska universitet, utgår från platsens unika identitet och väver samman de komponenter, processer och intressenter som är centrala för en plats.

Helena har en glad, stark närvaro på scenen och förmedlar en spontan dialog med deltagarna, vilket bidrar till en nyfiken och engagerad atmosfär i rummet. Komplexa sammanhang förmedlas på ett lättsamt sätt. Föreläsningar varvas med lekfulla och inspirerande workshops och kortare och längre utbildningsinsatser.

Helena Godotter Karlberg har en bakgrund som journalist och har arbetat med press, radio och TV under 15 år, bland annat som programledare och producent för P3 Pop och Musikjournalen samt som nyhetsreporter och nyhetspresentatör för SVT och TV4. Helena arbetar som moderator både nationellt och internationellt inom områden som skog, den gröna omställningen, attraktiva och kreativa miljöer, ledarskap, mentorskap, entreprenörskap, nätverk, design och innovation. Bland kunderna finns kommuner, regioner, myndigheter samt små och stora företag.

Utöver att vara en framgångsrik föreläsare så är Helena Godotter Karlberg också styrelseledamot i SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign och ordförande i Svenska Designsällskapet och har ett stort kompetent nätverk i ryggen.

Tillsammans med Renata Chlumska driver hon Summitpodden, en podd om höga berg och djupa dalar där äventyr möter näringsliv. Helena driver även Latitude 66-podden med fokus på mentorskap.

Boka en inspirerande föreläsning med Helena Godotter Karlberg hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Platsinnovation: Designdriven utveckling av attraktiva samhällen, Tillsammansarbete gör det omöjliga möjligt!

Helena Godotter Karlberg

Journalist, föreläsare, workshopledare och moderator

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: