Hampus Nessvold bannerbild

Hampus Nessvold - Talare

Skådespelare & Artist

Skådespelaren och artisten Hampus Nessvold har beskrivits som en multitalang och upplevs orädd med ett unikt sätt att blanda allvar med gränslös humor. Han har bland annat uppmärksammats för sin roll i humorserien ”22 Kvadrat” (P3) och för radioprogrammet ”Zia och Nessvold i P3”.

2017 släppte han boken ”Ta det som en man” (Bonnier Carlsen) samt debutalbumet ”Be a Man”. Under hösten 2018 medverkade han i Mia Skäringers SVT-serie ”Kroppshets” samt fanns med som gästartist under hennes arenaturné ”No More Fucks To Give”.

I februari 2019 debuterade Hampus med sin första egna scenföreställning ”Ta det som en man”, i regi av Mia Skäringer. Föreställningen spelades under våren för utsålda hus och hyllades av såväl publik som press. För att möta den stora efterfrågan förlängdes turnén ytterligare och spelar runt om i Sverige under våren 2020. Just nu är Hampus dessutom aktuell med sin nya bok ”Säg att du älskar mig”.

Föreläsningen – Ta det som en man

I föreläsningen som bygger på boken ”Ta det som en man” (Bonnier Carlsen, 2017), gör Hampus en personlig och rolig djupdykning i sig själv och mansrollen. En tankeväckande föreläsning som inte bara ifrågasätter dagens samhällsnormer, den destruktiva och begränsande mansrollen utan också uppmuntrar pojkar och män att ta ansvar och vara del i kampen. En föreläsning som trots högst allvarligt budskap framförs med gränslös humor och självironi samt öppnar upp för samtal mellan unga och vuxna. Viktig för alla som är eller känner en man.

Boka en inspirerande föreläsning med Hampus Nessvold hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Ta det som en man

Hampus Nessvold profilbild

Hampus Nessvold

Skådespelare & Artist

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: