Gustav Stenbeck bannerbild

Gustav Stenbeck - Talare

Entreprenör, Affärsängel och Föreläsare

Gustav Stenbeck är miljöaktivisten som blev riskkapitalist. Han har jobbat med både svenska och multinationella företag, i syfte att förbättra deras lönsamhet och minska deras fotavtryck under tiden. Han har varit hållbarhetschef åt Petter Stordalens Nordic Choice Hotels och blev under den tiden utsedd till en av Sveriges tre bästa hållbarhetschefer och hållbarhetsmäktigast i hotell- och resebranschen.

Idag arbetar Gustav Stenbeck som entreprenör och affärsängel där han bara investerar i bolag som både har förmågan att tjäna pengar och göra världen bättre. Han är även en flitigt anlitad föreläsare i Norden och USA där han pratar om förändringskraften i hållbarhetsfrågorna. 2019 var Gustav Stenbeck nominerad till Årets Talare, Genombrott Man.

På Gustav Stenbecks föreläsningar bjuds ett högt tempo med mycket energi, framtidsglädje och en stor portion humor. Framtiden måste vara lockande för att driva förändring och Gustav anser att hållbarhetsfrågorna inte ska utgöra ett undantag. Publiken lämnar Gustavs föreläsningar med en framtidstro, inspiration och en ny kunskap om hur bolag, organisationer, kommuner och myndigheter kan vara med och aktivt forma en bättre och mer hållbar framtid.

Boka en inspirerande föreläsning med Gustav Stenbeck hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Hållbra, hållbättre, hållbäst! | Där affärer och hållbarhets möts | Where Business and Sustainability Intersect

Gustav Stenbeck profilbild

Gustav Stenbeck

Entreprenör, Affärsängel och Föreläsare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: