Gunnel Ryner bannerbild

Gunnel Ryner - Talare

Beteendevetare, föreläsare & författare

Konsten att hitta RÄTT i stället för att leta FEL
Inspireras av Gunnel Ryner som med massor av positiv energi, humor och passion föreläser om vinsterna med att bygga på framgångar och styrkor istället för att bara fastna i problem och svagheter.

Gunnel Ryner är beteendevetare och författare till de bästsäljande böckerna ”Släng problemglasögonen – starta en positiv revolution!” och ”Den lata vägen till ett fantastiskt liv – och arbetsliv”.

Gunnel mest populära föreläsningar handlar om styrkebaserad utveckling. Hon menar att hela vår kultur har ett överdrivet fokus på det som inte fungerar. Men om vi bara ägnar oss åt att åtgärda fel och brister kommer vi bara till noll, icke-problem. Dessutom riskerar vi att skapa en negativ atmosfär som får människor att tappa glädjen och motivationen.

Vill ni istället skapa en arbetsplats präglad av stolthet, arbetsglädje, engagemang, inspiration och kreativitet, där ni får fram det bästa i er själva och tillsammans når exceptionella resultat? Då krävs ett helt annat fokus, där ni tar vara på och bygger vidare på era styrkor och allt ni redan gör bra. Baserat på forskning inom psykologi och organisationsvetenskap, och metoder som Lösningsfokus och Appreciative Inquiry, ger Gunnel er verktygen ni behöver för att lyfta er själva och verksamheten till helt nya höjder.

Gunnels föreläsningar om styrkebaserad utveckling vänder sig till alla i organisationen, såväl medarbetare som chefer, och kan skräddarsys för att passa kundens behov. Föreläsningen kan med fördel kombineras med en styrkebaserad workshop baserad på metoden Appreciative Inquiry, där ni utforskar era egna goda exempel och framgångsfaktorer och hittar sätt att bygga vidare på dem. Workshopen kan genomföras i både små och stora grupper (upp till flera hundra deltagare) och brukar resultera i en härligt positiv stämning, stolthet och engagemang hos deltagarna och en mängd kreativa idéer för hur man tillsammans kan utveckla teamet och verksamheten vidare.

Utöver styrkebaserad utveckling föreläser Gunnel också om ledarskap, arbetsmiljö, kommunikation, konflikthantering, svåra samtal och coaching. Gunnel föreläser lika gärna på engelska som svenska.

Boka en inspirerande föreläsning med Gunnel Ryner hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Konsten att hitta RÄTT i stället för att leta FEL | Styrkebaserat ledarskap | Från sörja till klarhet (om kommunikation, konflikthantering & svåra samtal) | Låt miljön göra jobbet! | Coachande ledarskap/förhållningssätt

Gunnel Ryner profilbild

Gunnel Ryner

Beteendevetare, föreläsare & författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: