Gabriella Ringvall bannerbild

Gabriella Ringvall - Talare

Hjärnivrare och förändringsledare

Gabriella Ringvall är förändringsledare, kommunikationsstrateg och hjärnivrare i det egna företaget &thebrain AB. Hon föreläser och leder workshops om hjärnsmarta arbetssätt, om hjärnans behov och funktioner och hur det går att motverka stress och skapa hållbarhet. Hon är övertygad om att vi genom att ta hand om vår hjärna kan skapa effektivare, sundare arbetsplatser och samtidigt motverka stress och utmattning.

Gabriella föreläser om hjärntempo, att varva uppväxling och nedväxling för att både stimulera hjärnan med utmaningar, men också ge den långsamtid och tid för vila. Genom att använda neuroledarskap kan vi inte bara skapa en bättre och mänskligare arbetsmiljö, vi kan också maximera trivsel och affärsnytta – både på arbetsplatsen och på hemmakontoret.

Genom att leda på ett smartare sätt skapar vi hållbara medarbetare och motverkar många av de negativa effekterna stress har på individer och organisationer.

Frågor Gabriella Ringvall ofta rör sig kring är hybridarbete, friskvård (både mental och fysisk), balans i tillgänglighet, digital trötthet och arbete och den lärande kulturen. Gabriella genomför gärna föreläsningar som mer liknar workshops och som innehåller moment där de medverkande samtalar och reflekterar både individuellt och i smågrupper.

I föreläsningen om digital trötthet och de kognitivt ansträngande mötena digitalt, ger hon konkreta verktyg och ”hacks” för att på ett bättre sätt hantera de utmaningar som arbete och möten på distans har. Genom att förstå hur hjärnan processar den digitala arbetsmiljön kan man stötta både individen och hela organisationen på ett bättre sätt.

Gabriella Ringvall kommer senast från Säkerhetspolisen där hon under sju år jobbade som kommunikationsstrateg och förändringsledare, innan dess var hon bl a kommunikations- och PR konsult på JKL.

Boka en inspirerande föreläsning med Gabriella Ringvall hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Jobba hjärnsmart | Neuroledarskap för dig som chef | Jag fattade ingenting - så var det för mig (om stress och utmattning) | Digital fatigue - Hacks i en digital värld

Gabriella Ringvall. Foto: Mats Burman

Gabriella Ringvall

Hjärnivrare och förändringsledare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: