Frida Hasselblad bannerbild

Frida Hasselblad - Talare

VD och jämlikhetskonsult på MakeEqual

Med målet att alla ska kunna nå sin fulla potential på jobbet, stöttar Frida Hasselblad kunder i både privat och offentlig sektor, och har gjort så i över tio år. Frida är en erfaren inspirationsföreläsare och senior strategisk jämlikhetskonsult, en bra kombination för att skapa presentationer som engagerar och gör skillnad på riktigt. Utan pekpinnar med fokus på att få fler att vilja och kunna göra positiv skillnad.

Exempel på teman Frida kan tala utifrån: omedvetna preferenser (unconscious bias), affärsnyttan av mångfald och inkludering, att förebygga sexuella trakasserier, chefsperspektiv på förändringsarbete, intersektionell jämställdhetsintegrering och metoder för att lyckas med sitt inkluderingsarbete på jobbet.

En byggsten för framgång är att identifiera och fånga upp människors olika drivkraft för att jobba med jämlikhet och inkludering. Alltifrån att visa på studier kring hur inkludering förbättrar affärsresultat till att genom ett lösningsfokus få fler att tro på att det går att skapa positiv förändring. Särskild erfarenhet har Frida Hasselblad av jämställdhetsarbete inom mansdominerade sektorer. Hon har tillsammans med sin kund SBAB utvecklat plattformen respekttrappan.se som över 100 organisationer använt för att jobba med respekt och inkludering på jobbet.

Boka en inspirerande föreläsning med Frida Hasselblad hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Affärsnyttan av mångfald och inkludering | Omedvetna preferenser | Chefsperspektiv på förändringsarbete

Frida Hasselblad profilbild

Frida Hasselblad

VD och jämlikhetskonsult på MakeEqual

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: