Frida-Boisen-2-1.jpg

Frida Boisen - Talare

Digital expert, Författare, Programledare & Årets kvinnliga företagare

Frida Boisen är ett fullblodsproffs på scen. För dig som söker en talare som inspirerar med 100 % energi och kloka, intresseväckande insikter om hur du når ut med din kommunikation, hur du bygger mod i din organisation, ja då är Frida det självklara valet. Hon är en av Sveriges absolut mest populära talare och lyckas blanda personliga, starka erfarenheter med spetskunskaper som en av våra mest prisade mediepersonligheter.

Frida Boisen har jobbat som vice VD på Bonnier Magazines och är expert på förändringsledning, kommunikation, employer branding och en digital, hållbar omställning. Frida har gett ut två bästsäljande böcker om hur du lyckas nå ut digitalt och har också kammat hem prestigefulla titlar som världsmästare i sociala medier och Årets kvinnliga företagare 2019. Frida Boisen är just nu aktuell som programledare för ”Trolljägarna” och med sin debutroman ”Berätta aldrig det här”.

Boka en inspirerande föreläsning med Frida Boisen hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Digital succé - Så lyckas du med sociala medier | Talk to the heart! - Så når du ut med din kommunikation | Changeonomics - Så lyckas du med hållbar förändring | Så blir du #1 i den digitala framtiden

Frida Boisen

Frida Boisen

Digital expert, Författare, Programledare & Årets kvinnliga företagare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: