Fredrik Wikholm - Talare

Co-Founder at Planethon, Keynote speaker

Fredrik Wikholm är entreprenör, välkänd föreläsare och expert på hållbar transformation och innovation inom såväl näringsliv som samhället i stort. I sina föreläsningar ger Fredrik pedagogisk förståelse för hur vi kan lösa stora hållbarhetsutmaningar, inspirerar med planetpositiva bolag och tekniska genombrott  samt påvisar affärsmöjligheterna han sett och utvecklat genom åren.

Fredrik har bland annat arbetat med hållbart mode och konsumtionsfrågor, och grundade det hållbarhetsfokuserade modeföretaget Uniforms for the Dedicated och det prisade återvinningskonceptet The Rag Bag. Fredrik uppmärksammade tidigt hur människor slängde och slösade med sina kläder och hur större vinster tydligt hängde ihop med vad som var sämst för vår planet. Genom att fokusera på exempelvis återvinningsbara klädfibrer och klimatpositivt mode bidrog han tidigt till en mer medveten modevärld.

Fredrik arbetar på ett konkret och praktiskt sätt med att omvandla och innovera i branscher där det finns klimatmässiga utmaningar. Han har medgrundat och är aktiv i Planethon, ett företag som arbetar med hållbar, forskningsbaserad affärsutveckling. Genom nytänkande och radikal innovation kan vi hantera många av dagens klimatutmaningar – och Fredriks föreläsningar visar på många sådana exempel.

Med en stor kunskap och passion arbetar Fredrik Wikholm med att bidra till en positiv värld där vi kan välja att vara en del av problemet – eller en del av lösningen.

Boka en inspirerande föreläsning med Fredrik Wikholm hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Så bygger vi det nya, planetpositiva näringslivet

Fredrik Wikholm profilbild

Fredrik Wikholm

Co-Founder at Planethon, Keynote speaker

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: