Fredrik Reinfeldt bannerbild

Fredrik Reinfeldt - Talare

Föreläsare, rådgivare, ordförande för Centrum för AMP, Sveriges statsminister 2006-2014

Med sin erfarenhet som statsminister och ledare för flera stora organisationer, både nationella och internationella, har Fredrik Reinfeldt en bred insikt i många ämnen. Han gör gärna en aktuell omvärldsanalys, vad händer i vår värld just nu och hur ska vi tolka den utifrån vårt företags/organisations situation? Vad krävs av en modern ledare i den nya, allt snabbare, digitaliserade världen?

Fredrik Reinfeldt skräddarsyr alla sina anföranden efter ert behov. Exempel på ämnen Reinfeldt tidigare talat om är: geopolitiska förändringar, digitalisering – möjligheter och faror, hållbarhetsfrågor, global ekonomi, förutsättningar för handel och frågor kring mänsklighetens utveckling. Det är allt från urbaniseringstrenden till hur vi utvecklar moderna och hållbara städer. Även innebörden av att vi blir allt fler som kommer att leva till 100 år är ett intressant ämne som Fredrik Reinfeldt dessutom skrivit en bok om. Vad betyder det för vårt samhälle, för den enskilda människan, för vårt arbetsliv?

Fredrik Reinfeldt blandar stor kunskap och mångårig erfarenhet med nyfikenhet och humor. Hans anföranden blir ofta en ögonöppnare för att förstå vad som sker i omvärlden och hur det påverkar oss.

Boka en inspirerande föreläsning med Fredrik Reinfeldt hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker:

Fredrik Reinfeldt

Fredrik Reinfeldt

Föreläsare, rådgivare, ordförande för Centrum för AMP, Sveriges statsminister 2006-2014

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: