Fredrik Paulun bannerbild

Fredrik Paulun - Talare

Näringsfysiolog/entreprenör/hälsoexpert

Fredrik Paulún är Sveriges mest kände näringsfysiolog (fil mag i nutrition) och har släppt ett tjugotal böcker som totalt har sålt 1,6 miljoner exemplar. Han är också entreprenör och är kanske mest känd för att ha grundat varumärket Paulúns som säljs i ett flertal länder. Han investerar enbart i bolag som gör gott för folkhälsan som t ex Swiftr (digitalt träningskort), Svensk Provtagning (blodtester) och Svenska Näringsakademin (utbildningar).

Fredrik Paulún är en av Sveriges mest meriterade kostföreläsare med nästan 2000 föreläsningar hållna sedan början av 90-talet. Hans stil är faktabaserad men han väver också in personliga erfarenheter och anekdoter. Fredrik använder inga pekpinnar utan framhåller alltid de goda exemplen, som gör att man lätt undviker fallgroparna. Han driver också poddcasten Näringspodden tillsammans med sin kollega Martin Brunnberg och citeras regelbundet i media, samt medverkar i både radio och TV.

Boka en inspirerande föreläsning med Fredrik Paulun hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Biohack, om hur man äter rätt för sin egen kropp/Paulúns skafferi/Genvägar till fettförbränning/Kost för träning/Grundläggande näringslära

Fredrik Paulun profilbild

Fredrik Paulun

Näringsfysiolog/entreprenör/hälsoexpert

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: