Fredrik Bauer bannerbild

Fredrik Bauer - Talare

Författare och utbildare

Fredrik Bauer vill rädda världen från tråkiga och ineffektiva möten.

Fredrik Bauer tröttnade på alla dåliga möten och bestämde sig för att gå till botten med vad som gör möten effektiva. 2019 initierade han ny forskning och följde upp med en ny studie 2021. Fredrik Bauer är även författare till boken Mötesräddaren. I dag coachar och utbildar Fredrik företag, organisationer och individer till effektiva och hållbara möten med aktiva deltagare. Baserat på den senaste forskningen bjuder Fredrik på konkreta tips och nycklar för hybridmöten, digitala möten och fysiska möten.

Fredrik Bauer föreläser och utbildar på ett engagerande sätt som skapar igenkänning och utmanar till eftertanke. Konkreta checklistor, arbetssätt och metoder varvas med egen reflektion för att skapa effekt direkt i er organisation. Fredrik uppskattas särskilt för sin energi och glädje som smittar av sig både genom skärm och från scen. Efter en föreläsning med Fredrik Bauer har ni fått ny kunskap och enkla verktyg för att själva skapa hjärnsmarta och effektiva möten! Han föreläser både digitalt och live.

Fredrik är en mycket uppskattad pedagog, mötesdesigner och mötesledare. Han har i botten en fil. mag. inom Creative Business Management och projektorienterat ledarskap. Utöver det har han även universitetsstudier i pedagogik, flera olika utbildningar inom facilitering och en bred karriär inom utbildning, utveckling och projektledning bakom sig.

Boka en inspirerande föreläsning med Fredrik Bauer hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Så lyckas du med hybridmötet | Fem nycklar till effektiva möten | Svenskars mötes(o)vanor efter pandemin och hur du skapar effektiva möten i det "nya normala" | Så skapar du effektiva möten som passar alla personligheter i gruppen

Fredrik Bauer profilbild

Fredrik Bauer

Författare och utbildare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: