Fredric Bohm bannerbild

Fredric Bohm - Talare

Leg.Psykolog, Socionom , Författare, Utvecklingschef

Fredric Bohm talar om relationer och hur man gör för att få styrsel på sitt liv. Hur vi kan ta ansvar för det vi gör och det vi utsätts för. Och han gör det med igenkännandets humor.

Fredric Bohm är legitimerad psykolog, socionom, föreläsare, författare och stå upp komiker. Han pratar om ämnen som relationer, arbetsglädje, gruppdynamik, ledarskap, attityder, förändringar och hur man som medarbetare och människa kan ta kontroll över sin egen tillvaro. Fredric föreläser om hur vi själva kan ta ansvaret för hur vi mår och vad vi vill göra av framtiden, allt med en observationshumor som bjuder in deltagaren att följa med från AHA till AHAAAAA. Allt i högt tempo och med en koppling till det vi faktiskt vet om hur människor fungerar.

Han befinner sig mellan två världar. Fredric Bohm har en förankring i den vetenskapliga kunskap, som finns kring vad som påverkar oss människor och vårt beteende, varför vi gör de val vi gör och hur vi gör för att påverka andra i vår omgivning. Men han har också en vana att arbeta praktiskt med att bidra till utveckling hos individer, grupper och organisationer. Kombinationen gör honom till en föreläsare som avslappnat rör sig från det vardagliga, lättsamma till det seriösa. Med en bakgrund som äktenskapsrådgivare och som konsult åt näringslivet ger honom en bred erfarenhet av att påverka människor i många olika miljöer.

Något Fredric Bohm utnyttjar i sina föreläsningar, som tar fasta på allmänmänskliga fenomen och hur de yttrar sig i olika situationer. Fredrics föreläsningar är fyllda av praktiska exempel där alla känner igen sig och har en praktisk inriktning där deltagarna får konkreta svar på frågan: ok, vad skall jag göra i morgon?

Boka en inspirerande föreläsning med Fredric Bohm hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Hemligheten bakom arbetsglädje | Framgångsrik förändring | Att leda i förändring | Framgångsrika team, Organisationskultur, Värderingsstyrning, tre vägar till goda relationer

Fredric Bohm profilbild

Fredric Bohm

Leg.Psykolog, Socionom , Författare, Utvecklingschef

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: