Fanny Widman bannerbil

Fanny Widman - Talare

Föreläsare, moderator och poddare

Fanny Widman är moderator, föreläsare, poddare och engagerad i våra möjligheter att uppnå verklig jämställdhet.

Kan det vara så att vi alla är den del av att bevara ojämställdhet genom vårt agerande? Fanny Widman belyser de beteenden som gör det svårare för kvinnor i arbetslivet, och ger oss verktyg för att skapa ett mer inkluderande arbetsliv för både kvinnor och män. Genom sitt arbete hoppas hon kunna förbättra kvinnors möjligheter att uppnå jämställdhet, i vardagen på jobbet.

Fanny är utbildad inom verksamhetsstyrning, projektledning och marknadskommunikation, och driver idag företaget Fannys Förebilder. Genom företaget driver hon bland annat den uppmärksammade podden med samma namn. Hon gav 2020 ut boken ”Det är nog nu – Röster om jämställdhet för att förändra arbetslivet”, som blev mycket omskriven. Boken tar avstamp i några av samhällets vanligaste problem för att sedan landa ner i konkreta verktyg för att skapa ett samhälle och bygga framgångsrika organisationer där alla medarbetare kommer till sin rätt.

Fanny Widman är dessutom en mycket omtyckt föreläsare och en skicklig moderator med en förmåga att vara närvarande och lyssna och verkligen driva samtalet framåt på ett professionellt sätt.

Boka en inspirerande föreläsning med Fanny Widman hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Från medvetenhet till action

Fanny Widman profilbild

Fanny Widman

Föreläsare, moderator och poddare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: