Eva Vati bannerbild

Eva Vati - Talare

Entreprenör & VD

Eva Vati är Entreprenören, VDn och grundaren av tre bolag, VATI of Sweden, VATIs Common Ground och Verify Agency of Sweden som utbildar, certifierar och hjälper företag att implementera FN:s globala hållbarhetsmål i sina verksamheter.

Eva Vati är dessutom styrelseproffs och hållbarhets- och jämställdhetsexpert. Redan som ung drömde hon om att få arbeta för FN. Drömmen blev till verklighet och numera är Eva med och tar fram FN:s program för ökad jämställdhet i börsnoterade bolag. Eva kommer att ge perspektiv på de affärsmöjligheter som finns inom ramen för FN:s hållbarhetsmål och varför man som entreprenör, företagsledare och investerare ska jobba med målen. I sina föreläsningar presenterar Eva Vati även hur företag kan integrera hållbarhets i sin affärsstrategi och inom vilka sektorer och marknadsområden som det finns störst affärspotential och vad man ska tänka på vid upphandlingar och inköp.

Eva tror på en jämställd framtid – alla människors lika rätt att leva sin dröm! Hennes mission är att sprida budskapet om ”Dare To Lead” på global skala.

Boka en inspirerande föreläsning med Eva Vati hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: If you can dream it, you can achieve it | Dare To Lead | Konsten att tjäna miljoner på hållbaraffärsnytta

Eva Vati profilbild

Eva Vati

Entreprenör & VD

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: