Eva Svärd bannerbild

Eva Svärd - Talare

Författare coach/handledare

Eva Svärd är föreläsare, coach och författare. Med bred kunskap och stor kompetens inom stresshantering och självledarskap, föreläser hon om vikten av att ta eget ansvar för sitt välmående.

Med humor och allvar blandat med forskning föreläser Eva om stresshantering, utmattning, återhämtning, självledarskap/ledarskap samt om förhållningssätt och bemötande. Evas föreläsningar är genuina och hon bjuder både på sig själv och igenkänning. Innan man reser sig upp och lämnar föreläsningen har man fått med sig något nytt och viktigt för att förändra sitt beteende här och nu. Eva har föreläst och coachat människor i 15 år och lär dig att hantera stress och arbeta hållbart.

”Vad är det för fel på samhället?” är en fråga Eva Svärd ofta får när människor reflekterar över varför så många stressa sig sjuka. Hennes svar är alltid detsamma. ”Det är inget fel på samhället, du och jag är samhället.” Eva menar att vi var och en av oss har det yttersta ansvaret för vår egen hälsa. Eva sticker också ut hakan och menar att det inte är stress som gör oss sjuka, utan bristen på återhämtning.

I sina genuina föreläsningar blandar Eva Svärd friskt mellan humor, värme och allvar. Hon ger konkreta tips och praktiska exempel på varför det är viktigt att vi alla tar ansvar för vår egen stresshantering. Hennes tuffa resa väver hon in på ett meningsfullt sätt

Eva passar lika bra för den lilla arbetsgruppen som för 700 personer, i allt från privata näringslivet till offentligt förvaltning samt organisationer.

Eva Svärd har en bakgrund som pedagog, hon nöjde sig inte med en utbildning utan tre stycken universitetsutbildningar inom pedagogik. Hon har även drivit Evas matkasse. 2017 debuterade hon med boken ”Med mitt mod – Genom utmattningssyndrom” (Fresh eye förlag) 2017 var hon även en av finalisterna i Talarforum talang.

Boka en inspirerande föreläsning med Eva Svärd hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Friskt företag - sjukt lönsamt | Äger du din mobil eller äger mobilen dig? | Med mitt mod - en resa genom utmattningssyndrom

Eva Svärd profilbild

Eva Svärd

Författare coach/handledare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: