Eva Åberg bannerbild

Eva Åberg - Talare

Futurist och ledarutvecklare

Eva Åberg är en internationellt anlitad föreläsare, moderator och utbildare med siktet inställt på att framtidsrusta ledare och organisationer. Hon är också en av landets mest erfarna facilitatorer och lockar alla att bidra fullt ut i möten och workshops. När Eva talar eller faciliterar är det skärpa, energi, interaktivitet och värme som råder, oavsett om ni träffas digitalt eller fysiskt.

I sitt arbete stöttar Eva ledare i förändringsprocesser där det mesta omvärderas, utvecklas och förankras. Hennes kunskapsområden kan sammanfattas i framtidsarbete, omvärld, megatrender, ledarskap och organisation. Hon föreläser, faciliterar processer och utbildar. Dessutom utvecklar hon ledningsgrupper och handleder ledare.

På grund av de internationella uppdragen var Eva Åberg tidigt ute att med att arbeta i en digital miljö. Hon är väl förtrogen med digitala whiteboards och grafiska samarbetsverktyg där man kan samarbeta i realtid med mind maps, post its, färger, former, bilder och teckningar.

– Digitala möten och workshops är inte som fysiska – de har helt andra fördelar, säger Eva Åberg. De bjuder in till ännu mer interaktivitet och dokumentationen efteråt blir bättre än den vi är vana vid från fysiska möten.

Eva har genomfört ett flertal uppdrag i internationella koncerner i fyra världsdelar. Hon är också skaparen av möteskonceptet Idéraketen, som blivit en succé i många länder.

Eva Åberg drivs av att vi ska skapa en bra värld tillsammans och är tydlig med att det innebär att omvärdera hur vi ser på ledarskap, medarbetare och på organisation. Hon har arrangerat internationell konferens på området och arrangerar nu think tank-liknade träffar i skärningspunkten mellan framtidsforskning, organisationsstrukturer och ledarskap.

Innan Eva Åberg blev företagare arbetade hon i olika kreativa roller som ledare, programledare och reporter i medievärlden, bland annat på SVT:s Rapport, TV4 Nyheterna och på ICA-förlaget. Hon startade sitt första företag 2003 och har sedan des fått en stor erfarenhet av att arbeta med framtid, megatrender, scenarioanalys, och innovationsprocesser hos kunderna. Hon är även en flitigt anlitad talare, ledarutvecklare och moderator.

Eva föreläser på svenska eller engelska.

Boka en inspirerande föreläsning med Eva Åberg hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Blir framtidsrustade! | Framtidens samhälle – vad tror forskningen? | Navigera i coronatider | Det nya normala? | Hur påverkas vår bransch av framtiden? | Megatrenderna och vi | Framtidens ledarskap | Framtidens organisationsformer | Teal | Leda framgångsrika möten och workshops – online!

Eva Åberg profilbild

Eva Åberg

Futurist och ledarutvecklare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: