Errol Koolmeister bannerbild

Errol Koolmeister - Talare

AI, Data & Tech evangelist

Errol Koolmeister är teknik- och AI-experten som framgångsrikt byggt upp flera stora bolags förmåga att leverera värde med AI. Senast kommer han från H&M-gruppen där han som ansvarig för AI varit med och rekryterat över 100 personer, integrerat användandet av AI i kärnverksamheten och drivit den tekniska transformationen i bolaget.

Innan H&M jobbade Errol Koolmeister som bland annat lead data scientist för det globala telekombolaget Vodafone. Där var han med och grundade det globala AI-teamet, som idag består av över 500 personer.

Errol började sin karriär hos Nordea där han var med och byggde upp bedrägeri- och penningtvättsavdelningen. Med sin bakgrund inom risk och säkerhet har han djupa kunskaper om vad data kan användas till, och vad man bör vara försiktig med.

Errol Koolmeister har jobbat som global rådgivare kring frågor om artificiell intelligens hos kunder över hela världen, vilket gör att han har en unik inblick i hur organisationer jobbar med frågan.

Boka en inspirerande föreläsning med Errol Koolmeister hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Att starta sin resa med AI | Bygga framgångsrika teknikteam | Hur integrerar och skalar du AI i din verksamhet | Farorna med AI & data | Hur du kickstartar bolagets transformation | Att skala AI i din organisation

Errol Koolmeister profilbild

Errol Koolmeister

AI, Data & Tech evangelist

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: