Eric Thyrell bannerbild

Eric Thyrell - Talare

Föreläsare

Eric Thyrell är föreläsaren som stått på scenen i olika former sedan barnsben. Detta märks tydligt i hans mycket underhållande och fängslande sätt att föreläsa.
Eric är nominerad till årets talare 2019, samt är en av endast två talare i Sverige som erhållit den högsta utmärkelsen ”Diamond speaker” från världens mest omfattande system för talar-rating: speakerrating.com. Han är även för andra året i rad med på listan över de mest populära talarna i Sverige.

Med en stor dos närvaro, energi och humor har han inspirerat företag, organisationer och privatpersoner i alla nordiska länder i ämnen som: Kommunikation, förändring, attityder, konflikthantering, teamwork, arbetsglädje, bemötande och försäljning. I den långa raden av företag Eric Thyrell utbildat och föreläst för finns bla:

Försvarsmaktens högkvarter, Ernst & Young, Nordea, IBM, DHL, Sveriges riksdag, ​Svensk Fastighetsförmedling, IF, Fastighetsbyrån, PEAB, Telia, Telenor, 3, Eniro, Microsoft, Postnord, Trygg Hansa, Folksam, Handelsbanken, Danske Bank, Swedbank, Porsche, Toyota, Skoda, SATS, Apoteket, Canal Digital, Skanska, Brandförsvaret, Stureplansgruppen, Scandic Hotels, Choice Hotels, Best Western, First Hotels, Mannheimer Swartling, Systembolaget, Försäkringskassan, Polisen, Arbetsförmedlingen, Synsam, Filippa K och Ericsson.

Erics breda och långa yrkeserfarenhet inom olika branscher sätter sina spår i hans föreläsningar och det levereras många roliga historier och övningar som publiken lätt tar till sig av. Mottot är att en föreläsning med Eric ska vara rolig och inspirerande, samtidigt som den ska ge konkreta verktyg som deltagarna kan applicera direkt efter föreläsningen.

Föreläsning: Våga Tänka Stort

En föreläsning om att tänka nytt, hitta sin inre glöd och modet att möta förändring i en tid av utmaningar!

Vi lever i en värld som förändras och utvecklas i en rasande takt, kriser och utmaningar avlöser varandra på löpande band. Uttryck som: ”Om vi gör det vi alltid gjort, kommer vi få samma resultat vi alltid fått” stämmer inte längre. I en kraftigt ökad konkurrens på affärs och arbetsmarknaden, samt den snabba utvecklingen av ny teknik och digitalisering, måste vi våga tänka nytt, tänka större och vara mer öppna för snabba förändringar. Förändringar kräver mod och nya sätt att tänka och agera. Hur kommer vi ur gamla tanke och beteendemönster och hur hanterar vi de rädslor som ofta är förknippade med förändring och utmaningar? Idag när många tvingas jobba hemifrån, är rätt fokus, attityd och inställning viktigare resurser än någonsin för att kunna hålla motivationen och arbetsglädjen uppe.

Den här föreläsningen ger dig verktyg, inspiration och några av de svar, som kan tända gnistan, och hålla lågan i organisationen brinnande!

Boka en inspirerande föreläsning med Eric Thyrell hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Våga tänka stort | Hör du i syne?! | Att sälja med hjärtat | Vinnande kommunikation för ledare

Eric Thyrell profilbild

Eric Thyrell

Föreläsare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: