Emma Stenström bannerbild

Emma Stenström - Talare

Docent i företagsekonomi vid Handelshögskolan

Emma Stenström är docent i företagsekonomi vid Handelshögskolan i Stockholm, krönikör i Dagens Industri och en populär föreläsare. Emma disputerade 2000 med avhandlingen ”Konstiga företag” vid Handelshögskolan, och har sin spets i relationen mellan kultur, hållbarhet, innovation och ekonomi.

Emma Stenström utforskar och praktiserar mänsklig utveckling för hållbarhet och har ett stort engagemang i de kreativa näringarna. Hon gör framgångsrikt kopplingen mellan mänsklig utveckling och hållbarhet till en metod för innovation och utveckling.

Hon är initiativtagare till det tvärdisciplinära programmet Global Challenges på Handelshögskolan som nu alla studenter läser för att omsätta hållbart tänkande och metoder i alla andra kurser.

2014 var hon tillsammans med Lars Strannegård redaktör för antologin Kreativt kapital. Emma har varit och är aktiv i ett flertal styrelser, bland annat Statens Kulturråd, och är idag aktiv t.ex. i styrelsen för Stiftelsen Dansens hus.

Med smittande engagemang, smarta övningar och utmaningar får Emma Stenström publiken att tända till. Hennes oväntade grepp, djupa kunskap och aktuella globala perspektiv gör Emma Stenström till en uppskattad föreläsare och workshopledare.

Boka en inspirerande föreläsning med Emma Stenström hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Mänsklig utveckling för hållbarhet | Bubbelhoppa – workshop för utveckling | Att leda kreativitet | Meningsskapande innovation | Från ego till eko – om meningsfullt ledarskap

Emma Stenström profilbild

Emma Stenström

Docent i företagsekonomi vid Handelshögskolan

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: