Emma Knyckare bannerbild

Emma Knyckare - Talare

Radiopratare, programledare, konferencier & festivalarrangör

Emma Knyckare är en mycket uppskattad och flitigt anlitad radiopratare, programledare, konferencier, teaterapa, galavärd, skribent, författare och festivalarrangör. I början av 2018 gjorde Emma sin bokdebut med ”Hit med flaskan: handbok för panikslagna mammor”. Hösten 2018 och våren 2019 turnerade sedan Emma med sin hyllade soloföreställning ”Årets Mama – En föreställning om familjeliv, underliv och kärlek” som byggde på Emmas utelämnande bok.

Emma har under flera år varit programledare för bland annat ”Morgonpasset” och ”Tankesmedjan”. År 2013 var hon programledare för ”Musikhjälpen” och samma år fick hon sitt eget radioprogram – ”Knyckare i P3”.

Dessutom medverkar Emma ofta i TV. Bland annat har hon tillsammans med Felix Herngren varit programledare för TV-programmet ”Inte OK” och även medverkat  i humorprogram såsom ”Hårdvinklat”, ”Intresseklubben” och ”Tror du jag ljuger”. Emma har även lett Melodifestivalens förfest.

Emma har ståuppat sedan 2009  och uppträder ofta på olika klubbar runt om i landet. Hon har även deltagit i standup-turnén ”Badjävlar”, varit på Europaturné och ståuppat i bl.a. Spanien, Tyskland och England och kör regelbundet standup-klubben ”Hybris” i Göteborg tillsammans med Ina Lundström.

Foto: Kitty Lingmerth och Morgan Norman

Boka en inspirerande föreläsning med Emma Knyckare hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Konsten att anställa en kvinna | Föreläsning om Statement festival ”från fylletweet till verklighet”

Emma Knyckare profilbild

Emma Knyckare

Radiopratare, programledare, konferencier & festivalarrangör

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: