Elizabeth K headerbild

Elizabeth Kuylenstierna - Talare

Ledarskapscoach, medlare, terapeut, UGL-handledare

Elizabeth Kuylenstierna är en av landets vassaste ledarskapscoacher, som internationellt och nationellt handleder både ledningsgrupper och coachar individuellt. Hon jobbar på svenska och engelska och har vana av att föreläsa i USA, Canada, Kina och runtom i Europa.

Hennes kompetens kombinerat med påtaglig närvaro på scen och skarpa blick, tillsammans med värme och humor lämnar ingen oberörd. Hon har ett sätt att göra de svåra ämnena tillgängliga för alla och hanterar en publik på 10 eller 1000 personer lika personligt där alla känner sig sedda.

Hon är handledare inom UGL (Utveckling av Grupp och Ledare, Förvarshögskolans koncept) samt The Human Element, och arbetar dessutom med ett eget ledarskapsprogram och workshops både i Sverige och internationellt, framför allt i USA. Hon handleder, processleder och coachar ledningsgrupper på alla nivåer.

Elizabeth är också krishanterare och medlare inom konflikter, med uppdrag både i näringsliv och offentlig sektor, samt med utbildningar i ämnet. Hon arbetar även med hela personalstyrkor i alla branscher med att förändra kulturer, tajta till relationer, lösa konflikter, göra värderingarna levande genom önskade beteenden, processleda i förändring, införa feedback och öka kommunikationen – med andra ord vässa teamen så att de kan jobba mot ännu bättre resultat.

Elizabeth Kuylenstierna har en bakgrund som terapeut inom sorg, kris och KBT, och en envis tro på människans inre kraft, en tro och tillit som hon vill väcka hos varje individ hon möter.

Hon är djupt engagerad i samhällsfrågor och har arbetat som volontär i över 20 år, med olika utsatta grupper tex utsatta barn och misshandlade kvinnor.

Organisationer som hon arbetar för är BRIS, ECPAT, Tjejzonen och Kvinnojouren samt med egna projekt för Stockholms hemlösa kvinnor.

Elizabeth blev utsedd till Årets Talare 2019 och har fått utmärkelsen Eminent Speaker. Hon har flera bästsäljande böcker bakom sig som publicerats i länder som exempelvis Tyskland, Ryssland, Indien, Brasilien, Estland och Norge.

 

Aktuella föreläsningar

Hur bygger man ett tillitsbaserat ledarskap

Ingenting skapar så starkt engagemang som tillit, ingenting bygger så solida band och en vi-känsla som förtroendefullt samarbete. Vägen till en engagerad personalstyrka, en utvecklande kultur med gemensamt växande, går via öppenhet, tydlighet, omtanke och mod.  Medarbetare vågar gå utanför sin komfortzon och vara kreativa, misstag följs upp och reds ut, människor växer tillsammans. Resultatet låter inte vänta på sej. Men hur gör man? Hur bygger man ett tillitsfullt ledarskap? Hur ökar man öppenheten för att också kunna lyfta sina gemensamma prestationer och bli den mest attraktiva arbetsplatsen?

Tillsammans!

Tillsammans är höstens ord! Oavsett hur den senaste tiden sett ut, om ni jobbat hemma, på landet, varit utspridda eller på plats så har världens arbetsplatser utmanats rejält det senaste året. Och det är inte över, det är snarare NU det börjar! När saker och ting förväntas återgå till det så kallat normala, ett läge som aldrig kommer bli igen. Aldrig har behovet av att förstå varandra varit större, aldrig har våra olikheter testats mer. Sån tur då att det går att ta ett grepp på det direkt.

I den här föreläsningen är fokuset på bland annat det här:

  • så ni kan starta om TILLSAMMANS
  • fräscha upp era spelregler
  • arbeta efter er värdegrund
  • bygga upp den kultur ni vill ha
  • fokusera på beteenden, kommunikation, gruppdynamik och bästa teamkänslan
  • leverera modernt ledarskap
  • bli fantastiska ambassadörer för er arbetsplats

 

Ingen kan göra allt eller dra hela lasset, men alla kan bidra med nånting för att få till en framgångsrik arbetsmiljö där vi alla utvecklas och verksamheten når bästa resultat!

Elizabeth Kuylenstierna arbetar med processer och förändringsarbete på arbetsplatser över hela världen, inom näringsliv såväl som offentlig sektor, organisationer, företag och nätverk. Hon är outtröttlig när det kommer till att vilja bidra till förändring, med ibland små saker men som gör stor skillnad. Hon räds inte adressera de riktiga frågorna, elefanterna i rummet, skapa trygghet och tillit så att vi kan växa och utvecklas TILLSAMMANS.

Några röster om Elizabeth:

Motivering Årets Talare:

”Oavsett om hon föreläser om ledarskap, kommunikation eller förändring, så lämnar hon ingen oberörd. Hennes passion för människor och kommunikation lyser varje gång hon går upp på scen. Oavsett om hon ska guida en grupp ur en kris, eller leda en inspirerande kickoff, så tar Elizabeth alltid sin publik med samma engagemang, hon är där för att ge dem en upplevelse som räcker långt efter föreläsningen är slut.”

Lolita Opwapo/Företagarna:

”Elizabeth Kuylenstierna har en strålande personlighet! Som talare bjuder hon in publiken till övningar vilket ger en avslappnad stämning som ger skratt, direkt effekt och lärdomar. Hon är trygg, strukturerad, energisk, entusiastisk, extremt välorganiserad utan att tumma på lättheten”.

Jonas Bjurman/Volkswagen Finans:

”Jag har jobbat med Elizabeth några gånger nu och jag kan varmt rekommendera henne! Hon har en gåva att ta sig an svåra ämnen med en stor igenkänningsfaktor och mycket humor. Hon känner snabbt av stämningen hos åhörarna och når fram på ett unikt sätt via sin kombination av klokskap och att hon bjuder på sig själv. Det märks att hon brinner för det hon gör – Jag kommer definitivt att jobba mer med Elizabeth i framtiden!”

Karin Smedman/NCC:

”Med sin utstrålning och karisma berör Elizabeth rakt in i hjärtat. Hon är professionell i sitt framförande samtidigt som hon är närvarande i gruppen och kommer dig som individ väldigt nära. Jag har aldrig varit med om en föreläsare som har berört så mycket på så många plan samtidigt. Inte bara under föreläsningens stund utan lång tid därefter.”

Boka en inspirerande föreläsning med Elizabeth Kuylenstierna hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Tillsammans! | Världens bästa ledarskap | Världens bästa medarbetarskap | Världens bästa kommunikation | Världens bästa feedback | Världens bästa förändring

Elizabeth K profilbild

Elizabeth Kuylenstierna

Ledarskapscoach, medlare, terapeut, UGL-handledare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: