Elizabeth Kuylenstierna

Elizabeth Kuylenstierna - Talare

Ledarskapscoach, medlare, terapeut, UGL-handledare

Elizabeth Kuylenstierna är en av landets vassaste ledarskapscoacher, som internationellt och nationellt handleder både ledningsgrupper och coachar individuellt. Hon jobbar på svenska och engelska och har vana av att föreläsa i USA, Canada, Kina och runtom i Europa.

Hennes kompetens kombinerat med påtaglig närvaro på scen och skarpa blick, tillsammans med värme och humor lämnar ingen oberörd. Hon har ett sätt att göra de svåra ämnena tillgängliga för alla och hanterar en publik på 10 eller 1000 personer lika personligt där alla känner sig sedda.

Hon är handledare inom UGL (Utveckling av Grupp och Ledare, Förvarshögskolans koncept) samt The Human Element, och arbetar dessutom med ett eget ledarskapsprogram och workshops både i Sverige och internationellt, framför allt i USA. Hon handleder, processleder och coachar ledningsgrupper på alla nivåer.

Elizabeth är också krishanterare och medlare inom konflikter, med uppdrag både i näringsliv och offentlig sektor, samt med utbildningar i ämnet. Hon arbetar även med hela personalstyrkor i alla branscher med att förändra kulturer, tajta till relationer, lösa konflikter, göra värderingarna levande genom önskade beteenden, processleda i förändring, införa feedback och öka kommunikationen – med andra ord vässa teamen så att de kan jobba mot ännu bättre resultat.

Elizabeth Kuylenstierna har en bakgrund som terapeut inom sorg, kris och KBT, och en envis tro på människans inre kraft, en tro och tillit som hon vill väcka hos varje individ hon möter.

Hon är djupt engagerad i samhällsfrågor och har arbetat som volontär i över 20 år, med olika utsatta grupper tex utsatta barn och misshandlade kvinnor.

Organisationer som hon arbetar för är BRIS, ECPAT, Tjejzonen och Kvinnojouren samt med egna projekt för Stockholms hemlösa kvinnor.

Elizabeth blev utsedd till Årets Talare 2019 och har fått utmärkelsen Eminent Speaker. Hon har flera bästsäljande böcker bakom sig som publicerats i länder som exempelvis Tyskland, Ryssland, Indien, Brasilien, Estland och Norge.

 

Föreläsning: Varannan vatten – bevara kultur och värderingar även i en digital värld

Nu har väl alla lärt sej hur man sitter framför Zoom och Teams, haft digital AWs och försökt hålla uppe energi i era digitala möten, men hur ska ni behålla den så viktiga kulturen bland medarbetare? Hur ser ni till att era grundläggande värderingar efterlevs även i en digital värld?

Många företag, myndigheter och organisationer har åsidosatt kultur och värderingar, och väntar med de frågorna ”tills det här är över”, men en driven vinnare väntar inte. En framgångsrik verksamhet ser till att lyfta de frågorna redan nu och göra dem viktiga även på vägen mot det som kommer sen. Hur ser er skriftliga kommunikation ut, hur går maktstrider till när vi inte sitter i kontorslandskap och konferensrum utan hemma i kök och sommarstugor framför skärmar?

Elizabeth Kuylenstierna är ledarkonsult och processledare med uppdrag att hjälpa verksamheter inom både näringsliv och offentlig sektor med just detta. De har inte råd att låta värdegrunden vänta till sen, den måste få vara levande även idag. Diskuteras digital energi så behöver ni köra varannan vatten och göra utrymme för verksamhetens ryggrad, för en bättre morgondag.

 

Några röster om Elizabeth:

Motivering Årets Talare:

”Oavsett om hon föreläser om ledarskap, kommunikation eller förändring, så lämnar hon ingen oberörd. Hennes passion för människor och kommunikation lyser varje gång hon går upp på scen. Oavsett om hon ska guida en grupp ur en kris, eller leda en inspirerande kickoff, så tar Elizabeth alltid sin publik med samma engagemang, hon är där för att ge dem en upplevelse som räcker långt efter föreläsningen är slut.”

Lolita Opwapo/Företagarna:

”Elizabeth Kuylenstierna har en strålande personlighet! Som talare bjuder hon in publiken till övningar vilket ger en avslappnad stämning som ger skratt, direkt effekt och lärdomar. Hon är trygg, strukturerad, energisk, entusiastisk, extremt välorganiserad utan att tumma på lättheten”.

Jonas Bjurman/Volkswagen Finans:

”Jag har jobbat med Elizabeth några gånger nu och jag kan varmt rekommendera henne! Hon har en gåva att ta sig an svåra ämnen med en stor igenkänningsfaktor och mycket humor. Hon känner snabbt av stämningen hos åhörarna och når fram på ett unikt sätt via sin kombination av klokskap och att hon bjuder på sig själv. Det märks att hon brinner för det hon gör – Jag kommer definitivt att jobba mer med Elizabeth i framtiden!”

Karin Smedman/NCC:

”Med sin utstrålning och karisma berör Elizabeth rakt in i hjärtat. Hon är professionell i sitt framförande samtidigt som hon är närvarande i gruppen och kommer dig som individ väldigt nära. Jag har aldrig varit med om en föreläsare som har berört så mycket på så många plan samtidigt. Inte bara under föreläsningens stund utan lång tid därefter.”

Populära rubriker: Varannan vatten - bevara kultur och värderingar även i en digital värld | Världens bästa ledarskap | Världens bästa medarbetarskap | Världens bästa kommunikation | Världens bästa feedback | Världens bästa förändring

Elizabeth Kuylenstierna profilbild

Elizabeth Kuylenstierna

Ledarskapscoach, medlare, terapeut, UGL-handledare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: