Eirik Norman Hansen bannerbild

Eirik Norman Hansen - Talare

Founder, Futurist, Author & Entrepreneur

Eirik Norman Hansen är en outtröttlig teknikoptimist och håller energiska och engagerade föreläsningar om hur teknologin påverkar oss som människor, våra organisationer och samhällen. Eirik menar att framtiden är fantastiskt, men att det vilar ett stort ansvar på oss människor. Hans föredrag är en blandning av inspiration, provokation och humor. Han är känd för att skapa tydliga och lättförståeliga budskap av komplicerade och avancerade ämnen.

”Ett föredrag skall vara både underhållande och inspirerande, samtidigt som du lär dig något”, menar Eirik. Han har en förkärlek till robotar, artificiell intelligens och digitala ekosystem, alla saker som kommer bli ett viktigt fundament för framtiden.

Eirik Norman Hansen är utbildad civilekonom och har i över 20 år jobbat med digitalisering, för att förstå vad teknologin betyder för oss och hur vi kan använda den på bästa möjliga sätt. Han har varit både varit ledare och en del av några av Norges och Nordens största digital- och teknologiföretag. Idag driver han eget företag med fokus uteslutande på vad framtiden kommer föra med sig, och vad vi måste göra för att lyckas med den.

2018 vann Eirik priset ”Årets manliga talare” och har de senaste åren blivit en av de mest bokade föreläsarna i Norge. Eirik är också konferencier och moderator, och använder sitt stora engagemang och sin humor som viktiga ingredienser i sina uppträdandet. År 2020 utsåg Kapital honom till en av Norges mest populära moderatorer.

Eirik Norman Hansen har också varit med och skrivit boken ” Når juss møter AI”, fritt översatt ”När lagen möter AI”, som kom ut sommaren 2019. Han dyker ofta upp i TV och radio för att prata om teknologi och konsekvenserna av denna. Eirik har också sin egen podcast ”30 minuter in i framtiden”, där han tillsammans med en gäst pratar om den nära framtiden.

Eirik föreläser på norska eller engelska.

Boka en inspirerande föreläsning med Eirik Norman Hansen hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Bra er ikke godt nok, vi må bli besatt av kundeopplevelse | Fremtiden er fantastisk! | Hyperadopsjon kan redde verden

Eirik Norman Hansen profilbild

Eirik Norman Hansen

Founder, Futurist, Author & Entrepreneur

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: