Donnie Lygonis bannerbild

Donnie SC Lygonis - Talare

Innovationsstrateg och Entreptrenör

Donnie SC Lygonis har arbetat med idéer och innovation i egna och andras bolag sedan slutet på 90-talet. Till vardags finns han på KTH Innovation i Stockholm där han sedan 2009 har varit delaktig i att skapa och bygga upp vad som idag anses som en av världens bästa innovationskontor.

Där möter Donnie studenter och forskare som vill förverkliga sina idéer, vilket gör att han varje dag möter morgondagens teknik och hela tiden ligger i teknikens yttersta framkant, inom allt från robotik och AI till livsmedel och digital hälsa.

Förutom att hjälpa andra har Donnie också startat och drivit en hel del egna bolag genom åren. Med 10 år som yrkesofficer under bältet har han en gedigen och praktisk ledarskapsutbildning som han utvecklat vidare, både som certifierad coach men än viktigare som chef och ledare själv. Han har lett personal i både med- och motgång och vet vad som krävs för att skapa välmående och innovativa organisationer.

2016 startade Donnie stiftelsen Entreprenörer Utan Gränser för att hjälpa grundare över hela världen att starta och driva hållbara företag, och de firar också Det Hållbara Entreprenörskapets Dag varje år den 14e december.

Det har blivit en hel del juryarbete också, han är bl a juryordförande för Stockholm Stads Accelerationsstipendium som premierar tillväxt och affärer, och han har medverkat i tre olika TV-serier om innovation; Idéfabriken på SVT, Uppfinnarna på TV4 och Meallions på rysk tv.

Donnie SC Lygonis har arbetat professionellt som talare sen 2003 och hunnit med en hel del över hela världen, med föreläsningar från Colombia till Shanghai. Han är väldigt aktiv inom TEDx, där han bl a deltog i gruppen som arrangerade det första TEDx i Sverige och har sedan dess själv talat på 5 TEDx event runt om i Europa.

2015-16 tillbringade Donnie i Silicon Valley på uppdrag av Vinnova och Wallenbergstiftelsen där han var del i att starta upp den svenska verksamheten på Nordic Innovation House i Palo Alto.

Donnie pratar om hur man kan bli innovativ på riktigt, hur man byter DNA som bolag. Det handlar om ledarskap, kultur, arbetsmiljö, medarbetarskap samt en stor dos kreativitet, allt levererat med humor och kärlek.

Aktuell föreläsning:

Innovation i kris – hur tusan behåller vi innovationskraften under lågkonjunktur?

Hur behåller man, eller till och med ökar innovationskraften under lågkonjunktur?
Hur ser man till att inte bara släcka ner och vänta på bättre tider?

Lyssna på en timmes utbildande inspiration från en av Sveriges bästa föreläsare om innovation och kreativitet för att ta ett större grepp om er verksamhet, skaffa er styrfart och få bättre framtidsutsikter, garanterat.

Glöm inte att det är under kris och lågkonjunktur som grunden till de kommande succéerna läggs, så vänta inte för länge!

Boka en inspirerande föreläsning med Donnie SC Lygonis hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Kickstarta er kreativitet | Byt företags-DNA och bli innovativa på riktigt | Att skapa och leda innovativa organisationer | Innovation i kris - hur tusan behåller vi innovationskraften under lågkonjunktur?

Donnie Lygonis profilbild

Donnie SC Lygonis

Innovationsstrateg och Entreptrenör

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: