Deborah Mühlrad bannerbild

Deborah Mühlrad - Talare

Föreläsare och Terapeut

Deborah Mühlrad är beteendevetare och terapeut som brinner för att sprida kunskap om psykologi och att hjälpa ledare och medarbetare att leda sig själva och andra i det nya normala.

På många sätt borde livet vara mindre stressigt nu när många kan arbeta hemifrån och få mer tid till annat. Samtidigt lever vi en värld av mycket oro och ovisshet där många medarbetare upplever att det är en utmaning att behålla fokus, motivation och balans i livspusslet.

Många ledare har därför fått nya utmaningar när stora delar av ledarskapet sker på distans. Chefer och ledare vittnar om utmaningen att dels hantera medarbetares oro, och dels skapa engagemang och motivation bland sina medarbetare.

Av dessa anledningar är självledarskap och ledarskap i det nya normala viktigare nu än någonsin.

På ett inspirerande och humoristiskt förhållningssätt föreläser Deborah Mühlrad om psykologi, ledarskap, självledarskap, motivation och stresshantering. Förväntade dig ett härligt lugn, klara budskap och spännande övningar där du som åskådare får praktisera lärdomarna från föreläsningen. Deborah är en mycket uppskattad föreläsare som på ett entusiastiskt sätt inspirerar och anpassar sina föreläsningar till de hon möter och ger det lilla extra så att det känns mer som en föreställning än en föreläsning.

Genom att förankra sin kunskap i forskning och dela tydliga vardagsexempel har Deborah en unik förmåga att få psykologisk kunskap att bli enkel att förstå vilket ger många aha-upplevelser. Deborah involverar ofta publiken vilket skapar stort engagemang och interaktion. En föreläsning med Deborah Mühlrad ger dig och dina medarbetare konkreta verktyg för att börja leda dig själv och andra redan idag!

Genom åren har Deborah gästat flera podcasts och föreläst för kunder som IKEA, Rituals och ByggMax.

Boka en inspirerande föreläsning med Deborah Mühlrad hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Relationellt ledarskap - att leda och bygga team mer effektivt | Självledarskap & stresshantering - konsten att tyda kroppens signaler

Deborah Mühlrad profilbild

Deborah Mühlrad

Föreläsare och Terapeut

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: