Deborah Mühlrad bannerbild

Deborah Mühlrad - Talare

Föreläsare och Terapeut

Deborah Mühlrad är en beteendevetare och terapeut som brinner för att sprida kunskap om psykologi och att hjälpa ledare och medarbetare att leda sig själva och andra i det nya normala.

På många sätt borde livet vara mindre stressigt nu när många kan arbeta hemifrån och få mer tid till annat. Samtidigt lever vi en värld av mycket oro och ovisshet där många medarbetare upplever att det är en utmaning att behålla fokus, motivation och balans i livspusslet.

Många ledare har därför fått nya utmaningar när stora delar av ledarskapet sker på distans. Chefer och ledare vittnar om utmaningen att dels hantera medarbetares oro, och dels skapa engagemang och motivation bland sina medarbetare.

Av dessa anledningar är självledarskap och ledarskap i det nya normala viktigare än någonsin.

På ett inspirerande och humoristiskt sätt föreläser Deborah Mühlrad om psykologi, ledarskap, självledarskap, motivation och stresshantering. Förvänta dig ett härligt lugn, tydliga budskap och spännande övningar där du som åskådare får praktisera lärdomarna från föreläsningen. Deborah anpassad alltid sina föreläsningar till kunden och ger det där lilla extra som väcker publikens engagemang.

Med en tydlig förankring i forskningen använder Deborah Mühlrad vardagsexempel som ger många aha-upplevelser. Du får med dig konkreta verktyg som du och dina medarbetare kan börja använda sig av direkt.

Deborah gästar frekvent olika podcasts och har föreläst för kunder som IKEA, Rituals och ByggMax.

 

Aktuella föreläsningar:

Självledarskap och stresshantering – konsten att tyda kroppens signaler

Idag lever vi i en värld där allt går supersnabbt. Ibland jobbar du hemma, ibland på kontoret. Du är ständigt nåbar, deadlines ska hållas, det är back-to-back möten, du ska både orka träna och hinna med förskolelämningar och samtidigt få tid att umgås med familj och vänner.

Kraven ökar, tiden räcker inte till och kroppen börjar säga ifrån. Trots att vi vet att det kan leda till sämre fokus, mindre ork och till slut utbrändhet fortsätter vi jobba i samma takt ändå. Därför är självledarskap viktigare nu än någonsin!

I den här föreläsningen involverar Deborah publiken i flera interaktiva övningar så att teorin blir enklare att förstå genom kroppens signaler. På ett inspirerande sätt delar Deborah konkreta tips på hur man kan leda sig själv smartare och bättre redan idag!

Relationellt ledarskap – att bygga & leda team mer effektivt

Aldrig någonsin har ledarskap varit så viktigt som nu när världen präglas av oro och ovisshet. Samtidigt sker stora delar av ledarskapet i den hybrida modellen där det kan vara en utmaning att skapa engagemang och motivation hos dina medarbetare. Dessutom ökar kraven på dig som ledare och det kan kännas som att tiden aldrig räcker till.

I den här föreläsningen kommer du få lära dig konkreta strategier inom relationellt ledarskap. Studier visar att relationellt ledarskap ökar medarbetares produktivitet med 50%, engagemang med 76% och energi på jobbet med 106%.

En föreläsning för dig som helt enkelt vill bygga och leda team mer effektivt!

Boka en inspirerande föreläsning med Deborah Mühlrad hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Relationellt ledarskap - att leda och bygga team mer effektivt | Självledarskap & stresshantering - konsten att tyda kroppens signaler

Deborah Mühlrad profilbild

Deborah Mühlrad

Föreläsare och Terapeut

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: