David Stiernholm bannerbild

David Stiernholm - Talare

Struktör

David Stiernholm är struktör. Han hjälper människor och företag att bli mer effektiva genom att skapa bättre ordning och struktur.

Hans motto: allting kan göras enklare! David Stiernholm är flitigt anlitad av allt från väletablerade storföretag till entreprenörsföretag i stark tillväxt. Han utmärker sig genom sina superkonkreta verktyg och metoder som du direkt kan använda på jobbet och hemma. Under en föreläsning med David Stiernholm upptäcker du att struktur är både befriande och roligt. Och att du blir mindre stressad och mer effektiv.

David är aktuell med boken ”Förenkla på jobbet – gör det krångliga lätt” och har också nyligen utkommit med boken ”Super Structured: How to overcome chaos and win back time”, som belönades med guldmedalj i amerikanska Axiom Book Awards i mars 2018. Boken är den engelskspråkiga utgåvan av boken ”Klart! – Bli superstrukturerad på 31 dagar!”, publicerad våren 2012 och som redan kommit ut i åttonde upplagan. I april 2018 publicerades den också på kinesiska. David har också skrivit en konkret kur i att prioritera genom boken ”Målmedveten – prioritera rätt och säg nej med gott samvete”, publicerad 2015.

Boka en inspirerande föreläsning med David Stiernholm hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: "Förenkla på jobbet - gör det krångliga lätt", "Få tiden att räcka till", “Skaffa superstruktur”, “Prioritera rätt lätt - Bli målmedveten”

David Stiernholm profilbild

David Stiernholm

Struktör

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: