David JP Phillips bannerbild

David JP Phillips - Talare

Föreläsare, coach, författare

David JP Phillips är en internationellt erkänd föreläsare, författare och coach inom modern presentationsteknik, kroppsspråk och kommunikation. Hans träning och material baseras på neurovetenskap och biologi vilket gör att hans föreläsningar, workshops och utbildningar blir väldigt praktiska och motiverande.

David har under 7 år studerat tusentals talare, både amatörer och professionella sådana, för att i detalj identifiera varje enskild teknik en presentatör kan använda för att nå fram med sitt budskap. På det sättet har han plockat ut lärdomar, tips och insikter som han i sina föreläsningar delar med sig av. Med sin kunskap och passion inom ämnet har han blivit en frontfigur i konsten att göra presentationer på spännande och medryckande sätt. Boken ”How to avoid Death by PowerPoint” har sålts till 30 länder och är helt banbrytande i sitt budskap. 

Många känner igen honom från hans tre TEDx-tal, som fått över fem miljoner visningar, eller genom onlineplattformen han byggt upp för digital kommunikationsträning. 

Exempel på föreläsningar: 

The Magical Science of Storytelling

Storytelling är utan tvekan det mest kraftfulla verktyget inom ledarskap, försäljning, marknadsföring, undervisning – ja, nästan alla situationer där kommunikation är viktigt. Det som verkligen skiljer den här föreläsningen från andra är det ständigt återkommande vetenskapliga perspektivet, vilket säkerställer att deltagarna själva kan använda sig av kunskapen rent praktiskt.

Det här föredraget är anpassat för ledare, säljare, utbildare och alla som har användning av storytelling. De som jobbar med någon form av övertygelse eller vars jobb innefattar att få andra att komma ihåg saker. Föredraget är underhållande och alla tar med sig något!

How to avoid Death by PowerPoint

En ständigt relevant keynote med mycket igenkänning.

Enligt en svensk studie så används PowerPoint till 92% av alla presentationer. Av dessa så ansåg de anställda att 81% var riktigt dåliga. Varför är det så? PowerPoint är egentligen ett väldigt bra visuellt hjälpmedel men bara när det används på rätt sätt.

Boka en inspirerande föreläsning med David JP Phillips hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: How to avoid Death by PowerPoint | The Magical Science of Storytelling

David JP Phillips profilbild

David JP Phillips

Föreläsare, coach, författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: