David Jacoby bannerbild

David Jacoby - Talare

Hacker, författare, nörd & IT-säkerhetsevangelist

David Jacoby är en av Sveriges minst ljusskygga hackare och IT-säkerhetsexperter. Han har över 25 års erfarenhet av professionell hacking och har vunnit flera priser både som talare och för sin unika forskning och arbete att stoppa digital brottslighet.

Utöver sin egen forskning har varit varit teknisk rådgivare till några av Sveriges mest framgångsrika IT-säkerhetsföretag. Han har agerat rådgivare till böcker som exempelvis David Lagercrantz fortsättning på Millenniumtrilogin. Han har också omskrivits själv i böckerna ”A Guide to Kernel Exploitation: Attacking the Core”, ”Generation 500”, ”Svenska Hackare”, och nu senast ”Cybersecurity ABCs”. Stöldskyddsföreningen gav 2021 David sitt förtjänsttecken för hans arbete att stoppa digital brottslighet.

Att göra IT-säkerhet och hacking förståeligt för alla är otroligt svårt, men David Jacoby har verkligen gjort allt för att få oss alla att förstå. Han är ofta med i nyheterna och tidningar, inte bara i Sverige utan också internationellt.

Som en del av sin forskning har han hackat sitt eget hem – och visat hur man hackar ett land. Han har också visat hur han kunde ta sig in i en fullt uppdaterad Mac-dator utan några hackerverktyg. I SVTs succé ”HACKAD_” har David Jacoby och tre kollegor hackat svenska företag live i TV-rutan, och visat på komplexiteten och nödvändigheten i frågor som IT-säkerhet.

David Jacoby har även varit gäst i ”Veckans Ord” med Kristian Luuk, ”Stoppa Tjuven” och ”TV4 Nyhetsmorgon”.

Det som utmärker David Jacoby är inte bara hans stora kunskap, det är hans enorma passion för IT-säkerhet och hacking. I sina föreläsningar kombinerar han alla dessa olika delar och har ofta med såväl livehack som konkreta tips och trix för hur vi och våra företag kan bli bättre och säkrare.

Hans stil är humoristisk och provokativ – men alltid med glimten i ögat.

Boka en inspirerande föreläsning med David Jacoby hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: How I hacked my home | How to hack a country for fun and profit | Demystifying the MacOS attack chain Supply chain attacks explained | What is your digital price?

David Jacoby profilbild 2

David Jacoby

Hacker, författare, nörd & IT-säkerhetsevangelist

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: