David Eberhard bannerbild

David Eberhard - Talare

Psykiater/Författare

David Eberhard föreläser om ledarskap, trygghet och ansvar. Han är svensk psykiater, författare, krönikör, föreläsare och debattör.

David Eberhard har arbetat med psykiatri i stort sett under hela sitt liv, han har varit chef på S:t Görans psykakut och är nu verksamhetschef på Prima Liljeholmen i Stockholm. Hans erfarenheter och kunskaper har resulterat i ett antal böcker, ”I trygghetsnarkomanernas land” (2006), ”Ingen tar skit i de lättkränktas land” (2009), ”Normalt?” (2011) ”Hur barnen tog makten” (2013) och ”Det stora könsexperimentet” (2018) – alla böcker som uppmärksammats stort.

David Eberhard är en ofta anlitad föreläsare, dels med sina erfarenheter som chef/ledare, men också utifrån de ämnen han har skrivit mycket om. Populära teman för föreläsningarna är gryppsykologiska beteenden, manligt/kvinnligt, överdrivet säkerhetstänkade, barnuppfostran och det moderna arbetslivet.

Efter sina femton år som chef har han gedigna erfarenheter om hur du leder, förnyar och förbättrar alla typer av organisationer, även med en snäv budget. Med sin humor och sina exempel direkt från verkligheten, föreläser han fängslande om hur du som chef kan hantera konflikter och barnuppfostrans likheter med ledarskapet.

Boka en inspirerande föreläsning med David Eberhard hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Den vadderade faran | Ledarskap i trygghetsnarkomanernas land | Så uppnår du verklig jämställdhet | Are we raising a generation of brats?

David Eberhard profilbild

David Eberhard

Psykiater/Författare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: