Clas Malmström bannerbild

Clas Malmström - Talare

Föreläsare, författare och legitimerad läkare

Är du frisk? Eller bara osjuk? Hur går det till att må riktigt bra? Vad beror den skenande psykiska ohälsan på? Och vad kan man göra åt den som arbetsgivare?

Dessa är några av de frågeställningar föreläsaren, författaren och läkaren Clas Malmström ger svar på.

Clas har blivit internationellt uppmärksammad för sina inspirerande och lärorika föreläsningar om mental styrketräning, mental friskvård och stresstålighet. Han är leg. läkare, specialist i psykiatrisk rehabilitering och företagsläkare med psykosocial arbetsmiljö som specialområde. Hans föreläsningar får alltid högsta betyg för att vara mycket givande, faktaspäckade och forskningsbaserade men ändå inspirerande och underhållande.

Clas Malmström berättar om arbetsglädje på den goda arbetsplatsen, hälsofrämjande och högpresterande. Han mixar fakta från idrottsmedicin och de senaste rönen i stressforskning med belysande anekdoter och erfarenheter från vardagspusslet.

Clas Malmström är en karismatisk föreläsare och begåvad estradör som överraskar och inspirerar, för såväl den lilla gruppen till den stora publiken. Han engagerar sin publick, och fungerar ena dagen som underhållande inspiratör på en kickoff och nästa dag som main speaker på ett forskningssymposium. Han föreläser på svenska, engelska, franska och spanska. Deltagarna går hem med nya redskap i verktygslådan och föreläsningarna bjuder alltså på insikter och aha-upplevelser.

 

Boka en inspirerande föreläsning med Clas Malmström hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Ett bra liv är inte bekvämt! | Psykosocial arbetsmiljö | Arbetsglädje är inte bara att ha kul på jobbet | Varken sjuka eller friska? | Stressmysteriet

Clas Malmström profilbild

Clas Malmström

Föreläsare, författare och legitimerad läkare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: