Claes-Hellgren-bannerbild

Claes Hellgren - Talare

Föreläsare, Coach, Expertkommentator & Författare.

Claes Hellgren är en av Sveriges mest framgångsrika handbollsspelare genom tiderna. Claes meritlista är lång både som spelare, där han utsågs till världens bäste målvakt 1984-85, och som head coach för USA: s OS-lag och som förbundskapten för herrar i Sverige och damlandslaget i handboll 1998.  Han har jobbat i 7 olika länder framförallt i sin sport handboll utöver det så har han också varit fystränare i fotboll för lag som Hammarby och Västerås SK.

Claes föreläsningar handlar om samarbete, hur en grupp verkar tillsammans på bästa sätt. Hur vi bygger effektiva lag där alla tar ansvar, ger sitt yttersta och kämpar för varandra. Hur uppnår man gemensamma mål genom att få det bästa ur varje individ? Att bygga och leda lag handlar om att hantera framgång och motgång genom att bygga en stark mentalitet i en grupp. Claes kan på ett bra sätt också beröra ämnen som hur vi hanterar förändringar, jobbar med värderingar samt etik och moral.

Numera arbetar Claes både med spelarutveckling på elitnivå i Danmark och Sverige, som expertkommentator för TV4 och med föreläsningar och utbildningar. Han är också författare till flera böcker och föreläser på om ledarskap, motivation, livsbalans, målsättning och om gruppdynamik. Claes behärskar också ämnen som friskvård, kost, motion och hur man undviker stress.

Claes Hellgren är en uppskattad expertkommentator och beskrivs som en citatmaskin. På scenen är han karismatisk, närvarande, slagkraftig och mycket underhållande.

Boka en inspirerande föreläsning med Claes Hellgren hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Framgångsrika team; ideér, mål, kreativitet, normer, rekrytering, stress och ledarskap | Friskvård - "kom inte och säg att du är gammal" | Att utveckla sitt sätt att träna för att bli snabb och hur återhämta sig för att bli bäst

Claes-Hellgren-profilbild

Claes Hellgren

Föreläsare, Coach, Expertkommentator & Författare.

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: