Christer Olssons bannerbild

Christer Olsson - Talare

Föreläsare Författare Grupp och Individcoach

Vilja, utveckling och ständigt lärande är avgörande för vår lycka och framgång. Att stå stilla är en farlig strategi.

Christer Olsson är föreläsare, coach och inspiratör som med enkla medel hjälper dig att skapa förändring i livet. Han har 27 års erfarenhet av att arbeta i längre processer med ledningar i alla typer av organisationer. Det gör att han har en unik förmåga att få människor att gå från tanke till handling. Att fortsätta sin framåtrörelse.

Christer arbetar med både små och stora organisationer i alla typer av branscher. Han har lång erfarenhet av kulturutveckling, ledarskap och affärsmannaskap. Christer Olsson är dessutom coach till några av Nordens mest erfarna och välkända ledare.

Alla Christer Olssons föreläsningar är unika och skräddarsydda för att passa just dig och din organisation, och specifika ert syfte och mål. Med hjälp av enkla övningar och konkreta verktyg får du hjälp att skapa hållbar förändring.

Christer Olsson föreläser inte bara för ledningsgrupper, utan också för avdelningar inom en organisation eller för hela koncerner. Han har också stor erfarenhet från utvecklingsarbete inom ledningsgrupper.

Boka en inspirerande föreläsning med Christer Olsson hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Livet är ett tillsammansprojekt | Att gå från medarbetare till medansvarig | Vart är du på väg och vill du dit | Arbetsglädje är ett annat ord för produktivitet | Allt som inte utvecklas avvecklas | Det Personliga Ledarskapets Tre Dimensioner | Affärsmannaskap - Service är inte en handling, service är en känsla

Christer Olssons profilbild

Christer Olsson

Föreläsare Författare Grupp och Individcoach

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: