Christer Olssons bannerbild

Christer Olsson - Talare

Föreläsare Författare Grupp och Individcoach

Vilja, utveckling och ständigt lärande är avgörande för vår lycka och framgång. Att stå stilla är en farlig strategi.

Christer Olsson är föreläsare, coach och inspiratör som med enkla medel hjälper dig att skapa förändring i livet. Han har 27 års erfarenhet av att arbeta i längre processer med ledningar i alla typer av organisationer. Det gör att han har en unik örmåga att få människor att gå från tanke till handling.

Christer arbetar med organisationer oavsett storlek. Christer har lång erfarenhet av kulturutveckling, ledarskap och affärsmannaskap. Han är dessutom coach till några av Nordens mest erfarna ledare.

Alla Christers föreläsningar är unika och skräddarsydda för att passa just dig och din organisation, och ert syfte och mål. Med hjälp av enkla övningar och konkreta verktyg får du hjälp att skapa förändring. Christer föreläser för ledningsgrupper, mindre bolag, avdelningar inom en organisation eller för hela koncerner.

Populära rubriker: Livet är ett tillsammansprojekt | Att gå från medarbetare till medansvarig | Vart är du på väg och vill du dit | Arbetsglädje är ett annat ord för produktivitet | Allt som inte utvecklas avvecklas | Det Personliga Ledarskapets Tre Dimensioner | Affärsmannaskap - Service är inte en handling, service är en känsla

Christer Olssons profilbild

Christer Olsson

Föreläsare Författare Grupp och Individcoach

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: