Charlotte Signahl bannerbild

Charlotte Signahl - Talare

Föreläsare, processledare & keynote speaker

Med föreläsningar som Måste jag älska varenda jävel?! – en föreläsning om bemötandefrågor, samarbete och värderingar, och Men har du ingen humor eller? – en föreläsning om härskartekniker har Charlotte redan fångat deltagarna och samtalen är igång innan föreläsningen ens börjat. Att våga prata om det riktigt svåra och samtidigt få skratta är det som brukar uppskattas i Charlottes föreläsningar. Att blanda uråldriga livsfrågor med dagsaktuella dilemman och sätta allt i relation till den aktuella konferensen eller utbildningstillfället är hennes specialitet.

För att komma åt problem på arbetsplatsen med bristande motivation och ett tråkigt arbetsklimat använder Charlotte metoder grundade i så väl forskning som aktuell lagstiftning. Det känns gediget men kanske ändå är humorn och den starka känsla av att jag får göra fel, jag kan göra om och det är mänskligt att både misslyckas och vilja lyckas som stannar kvar hos deltagarna efteråt som är hennes främsta styrka.

Med skräddarsydda utbildningar som Mycket vill ha mer, hur oförskämd får en liten gumma vara? -en föreläsning om motivation och medmänsklighet i vården, har Charlotte etablerat sig som en föreläsare känd för ett stort intresse för varje kund men med integritet nog att tacka nej till de uppdrag hon inte själv tycker hon räcker till för.

År 2000 höll Charlotte sin första föreläsning för att träna ett större företags personal att hitta sin motivation. Sedan dess har hon fortsatt att utveckla den genom att ständigt delta på konferenser och utbildningar med världens främsta forskare inom området. Motivation på några minuter – går det? – en föreläsning som ersätter myter med forskning, utvecklas ständigt och blir bäst i nära samarbete med kundens speciella behov och förutsättningar.

Populära rubriker: Måste jag älska varenda jävel?! - en föreläsning om bemötandefrågor | Mångfald Besvärligt härligt!? - en föreläsning om normer, diskriminering och makt | Men har du ingen humor eller - en föreläsning om härskartekniker | Motivation på några minuter - går det? – en föreläsning som ersätter myter med forskning | Människor som jobbar i grupp - varför är det ibland så krångligt? - en föreläsning och metod kring hur vi lever och implementerar våra inkluderande värderingar med hjälp av Prosocial

Charlotte Signahl profilbild

Charlotte Signahl

Föreläsare, processledare & keynote speaker

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: