Charlotte Ohlson - Talare

Karriärscoach & Sommelier

Den 14 juni 2007 förändrades den då 34 åriga Charlotte Ohlsons liv för alltid, på några få sekunder. Bilen hennes fyraårige son satt i kom i rullning nedför en backe och hon gjorde som alla föräldrar skulle ha gjort, sprang mot bilen för att rädda sin son. Hon hann inte in utan blev istället överkörd av sin egen bil, bröt ryggen och blev rullstolsburen.

Charlottes mycket personliga föreläsning ”Livets berg och dalbana” handlar om hennes långa resa från botten till att hitta samma, om inte bättre, livskvalité och lycka som innan. Hennes berättelse handlar om att ständigt utmana sig själv, att kunna skratta åt det absurda och samtidigt våga bryta ihop fullständigt.

Hur hittar man tillbaka till rollen som kvinna, mamma och medarbetare? Hur kan vi plocka fram vår inre styrka när vi behöver den som bäst? Charlotte Ohlsons föreläsning är inspiration kring de här frågorna.

Charlotte Ohlson har sedan dess bland annat utbildat sig till sommelier, bytt bransch och arbetar idag som coach där hon stödjer personer ut på arbetsmarknaden.  Hon har blivit mamma igen och utbildar företag och organisationer i bemötande. Med värme och humor delar hon med sig av sin resa och den kunskap hon fått på vägen.

Boka en inspirerande föreläsning med Charlotte Ohlson hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Livets berg- och dalbana

Charlotte Ohlson profilbild

Charlotte Ohlson

Karriärscoach & Sommelier

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: