Charlotta Oom bannerbild

Charlotta Oom - Talare

Ledarutvecklare & Coach

Frågor som engagerar Charlotta är Sjysst Ledarskap och Medarbetarskap, Hållbarhet och Entreprenörskap.

Charlotta Oom har gedigen erfarenhet av att arbeta med intern och extern kommunikation, ledarskapsfrågor och varumärkesarbete inom ett flertal olika branscher. Hon har också egen erfarenhet av att bli Corona-varslad och vad som händer med en framgångsrik person som behöver ansöka om A-kassa och skriva in sig på Arbetsförmedlingen.

Hon har haft ledande befattningar inom bl.a finans- mötes-, kommunikationsbyrå- och logistikbranschen, har varit managementkonsult och drivit eget bolag som hållbarhetsrådgivare. Hon säger sig själv ha varit både en bra chef och även en dålig chef, båda lika nyttiga erfarenheter på olika sätt.

Charlotta har erfarenhet av styrelseuppdrag inom både offentlig och privat verksamhet.

Uppdragsgivare beskriver Charlotta Oom som engagerad, inspirerande och positiv och en person som har förståelse för chefer och medarbetares olika utmaningar och hur man skapar de bästa förutsättningarna för långsiktig framgång både för individen och hela organisationen – i både med- och motgång. Hon älskar att så tankefrön hos människor, som kan växa till något riktigt stort.

Boka en inspirerande föreläsning med Charlotta Oom hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Självledarskap - hur leder jag mig själv och därigenom andra? | Hur hittar jag rätt väg och riktning i (arbets-)livet? | Livet är för kort för att ha tråkigt.

Charlotta Oom

Ledarutvecklare & Coach

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: