Charlotta Mellander bannerbild

Charlotta Mellander - Talare

Professor Nationalekonomi

Charlotta Mellander är professor i nationalekonomi med inriktning mot regionalekonomi vid Handelshögskolan i Jönköping. Charlotta föreläser om hur viktig platsen blivit för den ekonomiska utvecklingen. Hon pratar om urbanisering, digitalisering och ungas flyttmönster och hur dessa krafter påverkar våra städer och inte minst gapet mellan stad och land.  Vad är det som gör att människor flyttar eller stannar på vissa platser?

Charlotta är en mycket efterfrågad föreläsare i Sverige och internationellt. Hon har föreläst om attraktiva städer för bland annat EU-kommissionen, FN och IBM.

Hennes föreläsningar tar upp spännande ämnen som regional utveckling och kompetensutveckling, med tydliga kopplingar ekonomi, innovation och entreprenörskap. Med sin vetenskapliga bakgrund och breda kunskap förklarar hon komplexa samband och företeelser på ett mycket intressant och engagerande sätt.

Boka en inspirerande föreläsning med Charlotta Mellander hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Vart tog kompetensen vägen? | Vad är en attraktiv plats? | Lyckliga platser - hur din boendeort påverkar allt i ditt liv

Charlotta Mellander profilbild

Charlotta Mellander

Professor Nationalekonomi

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: