Charbel Gabro bannerbild

Charbel Gabro - Talare

Talare

Charbel Gabro, är föreläsaren som älskar att beröra – och utmana vår tankevärld. Med en sällsynt närvaro griper Charbel tag i frågor om mångfald, integration och inkludering. Han ifrågasätter och skakar om. Han tar oss med på en resa som knappast lämnar någon oberörd. Föreläsningarna lämnar oss inte bara med insikt – utan också ett minnesvärt kunskapslyft och många skratt. På ett provocerat sätt utsätter han Svenskar på flykt för att vi ska förstå hur det är att fly till ett annat land och tvingas att börja om, på minus…

Charbel Gabro har över 14 års erfarenhet av att arbeta med frågor kring integration, mångfald och inkludering. Han är en av Sveriges mest anlitade föreläsare och har i flera år arbetat på uppdrag av kommuner, myndigheter, företag, skolor och institutioner. Charbel har under hundratals föreläsningar mött mer än 10 000 åhörare, såväl nyanlända och som etablerade svenskar.

Charbel Gabros förmågor har uppmärksammats med bland annat dessa priser: Stora Talarpriset 2019, Årets talare – Genombrott 2018 och Narrenpriset 2018.

Boka en inspirerande föreläsning med Charbel Gabro hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Jalla - Integrera Flera

Charbel Gabro profilbild

Charbel Gabro

Talare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: