Cecilia Duberg bannerbild

Cecilia Duberg - Talare

Föreläsare

Cecilia Duberg är psykologen som coachar toppledare, entreprenörer och elitidrottare över hela världen. Hon tränar oss i konsten att fokusera, göra val och bygga uthålliga team och föreläser om hur hälsa, omtanke och prestation hör ihop. Cecilia gör relevant vetenskap både levande och underhållande.

Till vardags utvecklar hon ledningsgrupper, driver två populära mottagningar för terapi- och ledarcoaching och har skrivit två bästsäljande böcker om sjävledarskap och teamutveckling.

Cecilia Duberg är en populär föreläsare som tänder livsgnistor, utmanar och öppnar dörrar du kanske inte trodde fanns. Hon är legitimerad psykolog specialiserad inom hälsopsykologi, teamutveckling och ledarskap. Efter psykologexamen i Sverige och specilaistexamen i coaching  är hon vidareutbildad i USA inom gruppdynamik och ledarutveckling. Med verktyg som KBT; ACT, MBSR (Mindfulness) & SCT i lådan och ett stort engagemang för mental träning är hon en skarp resurs där människor vill  lyckas tillsammans.

Våren 2017 släpptes Cecilias Dubergs debutbok ”Lejonagendan – en bok om mental träning i vardagen”. Den blev snabbt en bestseller och har hjälp tusentals människor med ett starkare självledarskap. Året därefter, i Augusti 2018, släpptes uppföljaren om teamledarskap: ”Elefanteffekten – för djupare relationer, starkare team och lyckade samarbeten”. Inom kort kommer den den tredje ledarskapsboken, om att leda i turbulens och förändring.

Boka en inspirerande föreläsning med Cecilia Duberg hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: LEJONAGENDAN - mental träning i vardagen | ELEFANTEFFEKTEN - för djupare relationer, starkare team och lyckade samarbeten | Duktig, fantastisk... och helt slut | Att leda sig själv och andra genom turbulens & dimma

Cecilia Duberg

Föreläsare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: