Catarina Breitfeld bannerbild

Catarina Breitfeld - Talare

Föreläsare, utbildare, kommunikationsexpert

Vill du få din kommunikation och ditt ledarskap att lyfta? Vill du utmana dig själv och din arbetsplats på ett positivt sätt? Tänka nytt och agera mer medvetet? Då ska du anlita Catarina Breitfeld. Hon ser dessutom till att ni får bestående resultat.

Catarinas signum är att snabbt skapa en positiv, trygg och inkluderande stämning. Det gör att deltagare och publik vågar testa nya kommunikativa grepp och kliva fram på ett personligt och engagerat sätt. Tillsammans med en stor dos inspiration och humor har detta gjort henne till en mycket uppskattad föreläsare och workshopledare.

Catarina Breitfelds ämnen är välfungerande Kommunikation, Presentation och Kommunikativt Ledarskap. Ämnen som hon känner starkt för då hon menar att vi alla, med lite hjälp, kan nå fram till varandra på ett bättre sätt och genom det nå stora resultat. Både vad det gäller välmående, relationer och effektivitet.

Dessa ämnen har gått som en röd tråd genom Catarinas yrkesliv på olika sätt. Under tio år kunde vi se henne som programpresentatör på SVT, där hon guidade oss tv-tittare genom kvällens program. Innan det arbetade hon under många år som skådespelerska och regissör samt som Teaterchef på Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby. Catarina Breitfeld är också utbildad journalist, kommunikatör och ICC-certifierad coach.

Varför Catarina Breitfeld? I sina föreläsningar och workshops delar Catarina med sig av sin breda kompetens och alla de olika kommunikationsverktyg och erfarenheter som hon har samlat på sig genom sina olika yrkesroller. Hon har en stor förståelse för hur det är att vara ny som ledare eller nervositeten vi kan känna när vi ska hålla en viktig presentation på jobbet. Hon vet också hur det går att göra den där presentationen på ett så tryggt och lustfyllt sätt som möjligt eller hur du som ledare snabbt kan skapa förtroende och goda relationer. Med mycket lyhördhet och värme sätter hon en ära i att se varje deltagare och locka fram den bästa versionen ur var och en.

Catarina ger utbildningar och workshops i:

  • Presentationsteknik
  • Kameraträning
  • Kommunikativt ledarskap
  • Utmanande samtal
  • Kommunikation och samarbete
  • Digital genomslagskraft
  • Ledarskap på distans

Catarina ger föreläsningar inom:

  • Kommunikation
  • Presentation
  • Kommunikativt ledarskap

Föreläsningarna kännetecknas av mycket värme, humor och inspiration. Samtidigt som publiken får konkreta kommunikativa verktyg att använda direkt i sin vardag. Allt skräddarsys för att passa just er organisation och era önskemål.

Boka en inspirerande föreläsning med Catarina Breitfeld hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Expansivt ledarskap - så blir du en ledare som utvecklas i takt med dina medarbetare | Expansiv kommunikation - så skapar du samtal och möten som leder till trygghet, engagemang och välmående

Catarina Breitfeld profilbild

Catarina Breitfeld

Föreläsare, utbildare, kommunikationsexpert

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: