Bannerbild Livvakten Carl

Carl Livvakten - Talare

Problemlösare

Carl är livvakten som blev utsatt för ett mycket dramatisk överfall. Han sköts ned och attackerades med syra på en lekplats mitt på dagen.

Åren utomlands var över. Carl hade tagit av sig skyddsvästen. Nu väntade ett liv långt ifrån det som kringflackande livvakt till diplomater, kungligheter, artister, politiker och näringslivstoppar runt om i världen. Han återvände till Sverige för ett lugnare liv. Inga fler biljakter, inga nödutgångar, inga vapen eller bilbomber. Men det är då det smäller.

I en lekpark i Stockholm, mitt på dagen, blir Carl med berått mod beskjuten med flera skott i kroppen och attackerad med syra i ansiktet. Hans berättelse är ett sant dokument som lika gärna kunde ha varit manuset till en film. Historien väcker lika mycket värme och sympati som den skrämmer och fascinerar.

Som föreläsare och utbildare har Carl hjälpt många människor runt om i världen. Hans förmåga att leverera sitt budskap, hans unika egenupplevda och ibland fruktansvärda erfarenheter blandat med vetenskapliga fakta har gjort honom till en populär föreläsare och rådgivare. Carl jobbar idag inom risk management som problemlösare och personsäkerhetskonsult. Han utbildar även myndigheter organisationer och företag inom riskbedömning samt person- och informationssäkerhet.

Carl är känd för att komma med ruskigt träffsäkra analyser och ser omvärldsbevakning, riskbedömning och intuition i ett nytt ljus oavsett om det handlar om Covid-19, personsäkerhet eller aktiemarknaden.

Boka en inspirerande föreläsning med Carl Livvakten hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Livvakten Carl | Omvärldsbevakning och riskbedömning 2020 | Personsäkerhet och framtiden | Livvakten Carl träning, hälsa och vägen tillbaka

Profilbild Livvakten Carl

Carl Livvakten

Problemlösare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: