Brita Zackari bannerbild

Brita Zackari - Talare

Programledare, författare och poddare

Brita Zackari är välkänd som programledare, poddare, bloggare, instagrammare och mediepersonlighet.

Brita gör kulturspaningar, bloggar om sitt vardagsliv (på en bondgård) och gör det på sitt vis, med en stor portion humor och ett eget uttryckssätt.

Du känner igen Brita från massor av program i radio och TV såsom Rix Morronzoo, Inte OK!, Mästarnas Mästares eftersnack, Svett och etikett, Flickvän på försök, Grym Kemi,  Idrottsgalan, Vasaloppet med Brita Zackari, Kalle och Britas sex liv, Musikhjälpen och Hjälp vi har köpt en bondgård.

Hon har även skrivit en bok,  Jag hatar att träna (Norstedts) utgiven 2017. Boken är en träningsboken som inte är som någon annan, men som ändå effektivt hyvlar ner alla trösklar, främst de mentala, som finns mellan dig och ett svettigare liv. För även om du hatar att träna så kan du med Britas enkla tricks ändå få det gjort.

I sin föreläsning pratar Brita, med avstamp i boken, på ett humoristiskt och inspirerande vis om att hata att träna men göra det ändå. Att hitta motivation där det inte finns någon, och våga göra sånt man känner sig dålig på. Frikostigt delar hon med sig av såväl exempel ur vardagen till användbara råd och tips.

Brita kan även bokas som moderator och konferencier.

Boka en inspirerande föreläsning med Brita Zackari hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Jag hatar att träna

Brita Zackari profilbild

Brita Zackari

Programledare, författare och poddare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: