Bobo af Ekenstam bannerbild

Bobo af Ekenstam - Talare

Omvärldsanalytiker och strategikonsult

Bobo af Ekenstam är VD för Docere Intelligence och chefredaktör för Sveriges största trendsajt Buzzter. Han har arbetat med att analysera trender och förändringar sedan 1988. Bobo har skrivit boken Förändringsprincipen som handlar om hur man analyserar omvärlden och förändrar sin organisation i takt med omvärldens föränderliga krav. Bobo undervisar också i ämnet omvärlds- och trendanalys på olika skolor bland annat Docere Academy. Nyligen lanserades trendpodden ”Kristallkulan” där Bobo skriver manus och medverkar.

Bobo af Ekenstam är sedan början av 90-talet en mycket uppskattad föreläsare. Bobo föreläser om allt från de stora megatrendernas utveckling till konsumenttrender inom olika områden. Bobo har de senaste åren drivit flera stora framtidsprojekt inom digitalisering. Inom ramen för dessa projekt har Bobo arrangerat studieresor till Silicon Valley i USA och Beijing i Kina för deltagarna i dessa projekt. Mötet med världens ledande techföretag i såväl väst som öst har gett ovärderliga insikter om vart utvecklingen är på väg och har haft många presentationer om digitaliseringens effekter på framtiden. Bobo af Ekenstam föreläser också om hur man i sin verksamhet kan utveckla kompetensen inom omvärlds- och trendanalys.

Boka en inspirerande föreläsning med Bobo af Ekenstam hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Megatrender som formar framtiden | Först till framtiden | Trendspana och ta ledningen | Så kommer du igång med omvärldsanalys

Bobo af Ekenstam profilbild

Bobo af Ekenstam

Omvärldsanalytiker och strategikonsult

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: