Bob Hansson Foto: Idha Lindhag

Bob Hansson - Talare

Poet, författare och föreläsare

Bob Hansson är inte bara en av Sveriges mest älskade poeter, han håller också mycket uppskattade och underhållande föreläsningar för företag och organisationer. Han är i nuläget aktuell i P1 i programmet ”Bob Hansson om livet”, där han resonerar med gäster om livets svåra frågor. Han talar ofta om konsten att ta hand om varandra på jobbet, om lust och motivation. 2020 släppte han boken ”Allvarligt talat. Livet, hur fan gör man?” baserat på sin medverkan i ”Allvarligt talat” i P1. I boken finner vi ett urval av svar från hans medverkan, öppna svar som får oss att blicka inåt och söka svaren i oss själva.

Bob Hanssons stil, som författare och som föreläsare, utgår ifrån hans nyfikenhet kring andra människor. På det sättet närmar han sig både gäster och publik, och skapar en atmosfär av dialog och öppenhet. 

Han turnerade under 2018/2019 med föreställningen ”Kan vi inte vara snälla nu, för sen dör vi faktiskt” som också visades på SVT Play fram till maj 2020. Föreställningen beskrev som en ”inspirational-stand-up-föreställning” om lattevispar, tandläkare som heter Dennis, skrattande barn och om konsten att älska livet.

Boka en inspirerande föreläsning med Bob Hansson om lust, motivation och om konsten att vara snäll. För att vara snäll är att vara smart.

Boka en inspirerande föreläsning med Bob Hansson hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Lust och motivation - Hur gör man? | Framtidens arbetsplats börjar nu! Och den börjar med snällhet! | Från värsting till poet. Från borde till lust.

Bob Hansson profilbild

Bob Hansson

Poet, författare och föreläsare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: