Barakat Ghebrehawariat bannerbild

Barakat Ghebrehawariat - Talare

Föreläsare, entreprenör & statsvetare

Barakat Ghebrehawariat är statsvetaren, journalisten och entreprenören som tycker att vi borde kommunicera mer med varandra. Barakat är en flitigt anlitad föreläsare, rådgivare och opinionsbildare med lång erfarenhet av att arbeta med normkritik, antirasism och inkludering. Men unika insikter och humor lyfter han områden som mångfald och inkludering utifrån ett kommunikationsperspektiv, samt hjälper din organisation att maximera sitt förändringsarbete på bästa tänkbara sätt. 

I en värld där sociala medier ständigt växer så är det många som är rädda för att uttrycka sig på fel sätt. Ängsligheten av att inte veta hur man ska formulera sig har fått namnet ”teoretisk ångest”. I sina föreläsningar resonerar Barakat Ghebrehawariat kring hur vi dämpar denna ångest. Han ställer sig också frågan: om man inte vågar säga fel, hur ska man då kunna lära sig att göra rätt?

För Barakat är inte lösningen att prata mindre. Det vi egentligen behöver är att kommunicera mera. Det handlar inte om att sluta säga ”fel”, utan det handlar om att börja göra rätt. Genom föreläsningarna kommer du ta del av hans unika insikter om normkritisk kommunikation, inkludering och mångfald. Genom hans skarpa perspektiv kommer han hjälpa din organisation att maximera förändringsarbetet på bästa sätt. 

I grunden är Barakat utbildad statsvetare och han och har en kandidatexamen inom journalistik från Stockholms universitet. Utöver detta så är Barakat Ghebrehawariat i Nyhetsmorgon som återkommande expert i frågor som rör mångfald, inkludering och rasism. Han sitter också i styrelsen för Orten.io, är ledamot i insynsrådet vid Nationalmuseum och dessutom medlem i Reach for changes advisory board.

Boka en inspirerande föreläsning med Barakat Ghebrehawariat hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Får man säga svart? Att gå från teoretisk ångest till terminologisk trygghet.

Barakat Ghebrehawariat

Föreläsare, entreprenör & statsvetare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: