Åsa Sohl bannerbild

Åsa Sohl - Talare

Kreativ Marknadsstrateg, trendspanare och inspiratör

Med ett brinnande intresse för kreativitet, kommunikation, beteenden, hållbarhet och tekniska innovationer hittar Åsa Sohl guldkornen i den djungel av trender som finns. Alltid med en positiv och hoppfull syn på framtiden och förändring, med en vision att förenkla och förklara det som känns komplext.

Innovation, mänskliga beteendeförändringar och teknikutveckling är tre viktiga ben för att hitta de trender som är aktuella och intressanta för oss som jobbar med marknadsföring och kommunikation.

Åsa har mer än 20 år inom media och kommunikation som marknadschef, strategisk rådgivare och kreativt ansvarig. Med en obotlig förkärlek för bra idéer och att starta nytt har hon varit med och startat upp flera bolag, bland annat e-handelsbolag under bubblan runt millennieskiftet, ett digitalt produktionsbolag och ett digitalt underhållningsbolag. Hon har arbetat som rådgivare, strategiskt och kreativt för stora globala varumärken såväl som flertalet välgörenhetsorganisationer och svenska annonsörer i 15 år och är ofta anlitad av sina kunder för föreläsningar och facilitering av workshops. Sedan 9 år arbetar Åsa Sohl som Kreativt ansvarig och kundansvarig på Scream.

Hon har medverkat branschsammanhang både som expert och talare på till exempel EffDay (Sveriges Annonsörer) och som co-host Stockholm Media Week och som en av talarna på IABs årliga trendseminarium. Hon har även medverkat i juryn på flertalet reklamtävlingar 100-wattaren, Swedish Content Awards och suttit ett år i juryn för Resumés Månadens idé, samt har tillsammans med kunder och team mottagit flertalet priser för kreativitet.

Med lång erfarenhet från en kreativ och strategisk roll mediebranschen och flertalet start-ups i bagaget hittar Åsa Sohl trender och exempel som är underhållande, relevanta och intressanta att ta del av. I över tio år har hon presenterat trender för hundratals annonsörer och medier samt medverkat på större branschevent.

Med ett naturligt nyfiket och personligt sätt på scen, tillsammans med en gedigen presentation, fångar och håller hon intresset och engagemanget uppe och en timme känns som 15 minuter.

Boka en inspirerande föreläsning med Åsa Sohl hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Trendspaning

Åsa Sohl profilbild

Åsa Sohl

Kreativ Marknadsstrateg, trendspanare och inspiratör

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: