Arvid Axland bannerbild

Arvid Axland - Talare

Grundare av Pool & Författare till Jakten på känslan

Arvid Axland är en av de mest uppskattade föreläsarna inom kundupplevelser och kommunikation. För när produkter och tjänster blir allt mer lika är det upplevelsen som skapar störst värde. Det är i kundupplevelsen er framtida framgång ligger och det är den Arvid hjälper er att bli bäst på. Han är författare till boken ”Jakten på känslan – konsten att skapa meningsfulla upplevelser”, en inspirerande handbok i upplevelsedesign, som tar upp vår tids nya valuta; känslan.

Som författare, inspiratör och workshophandledare är Arvids mission är att göra företag och dess medarbetare medvetna om vilket värde de har möjlighet att skapa för sin omgivning genom upplevelser. I allt de gör och säger. Det är det som gör företag långsiktigt lönsamma.

Arvid jobbar med företag och organisationer i alla möjliga branscher. Han vill med sina workshops och föreläsningar inspirera till stordåd och coacha fram innovativa idéer för att skapa kundvärde.

För över 20 år sedan grundade Arvid Pool kommunikationsbyrå och upplevelseinriktningen tog form. I Pools kunduppdrag är Arvids uppgift att skapa en tydlig upplevelseplattform och hjälpa företag att bli mer värdefulla genom att skapa starkare emotionella band med sin omvärld. Han arbetar också med att hjälpa företag implementera en upplevelseorienterad filosofi och affärsmodell. Hösten 2016 släppte Arvid första upplagan av sin bok Jakten på känslan – konsten att skapa meningsfulla upplevelser. En inspirationsbok fylld av aha-upplevelser och lättsmälta metoder och exempel för att kunna etablera ett nytt sätt att bemöta kunder och medarbetare.

Arvid Axlands föreläsningar passar företagsledare, marknadsförare, personalchefer, innovatörer och andra som förstår värdet av en bra upplevelse. Det kan vara hela företag såväl som små ledningsgrupper. Både den mest erfarne och nybörjaren kommer att hitta sin vinkel på ämnet.

Därför ska du boka Arvid Axlands föreläsning:

  • Kundupplevelsen är er långsiktigt viktigaste framgångsfaktor.
  • Ett bra fokus på kundupplevelsen bygger starka team internt.
  • Ni kommer att komma ifrån föreläsningen fyllda med insikter och konkreta idéer för hur du kan skapa starkare upplevelser för er omvärld.

Arvid erbjuder också skräddarsydda workshops i anslutning till föreläsningen för t.ex ledningsgruppen, marknadsavdelningen eller hela organisationen.

Boka en inspirerande föreläsning med Arvid Axland hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Jakten på känslan – Konsten att skapa meningsfulla upplevelser | Bygg varumärket inifrån – Odla starka ambassadörer genom förhöjda medarbetarupplevelser | Hur förstärker man kundupplevelsen i en digitaliserad värld?

Arvid Axland profilbild

Arvid Axland

Grundare av Pool & Författare till Jakten på känslan

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: