Aron Anderson bannerbild

Aron Anderson - Talare

Äventyrare

Aron Anderson gör det omöjliga möjligt! Vid 9-års ålder opererades han för cancer i bäckenet och hamnade i rullstol. Han tog tidigt ett beslut att se rullstolen som en möjlighet istället för ett hinder. Det har bland annat lett honom till att tävla vid fyra Paralympics i tre olika idrotter. Efter en höftskada blev han tvingad att sluta med rullstolsfriidrott och blev i samma veva utmanad av en vän att bestiga Kebnekaise vilket han efter 18 timmars hårt slit gjorde som första person någonsin i rullstol.

Aron Anderson berättar själv hur han sitter på toppen av Sverige och känner sig helt förbluffad över att plötsligt ha åstadkommit något han aldrig trodde var möjligt. Detta ledde i sin tur in honom på nästa tanke som löd: ”Jag undrar vad som mer är möjligt?”.

Sen dess har Aron bland annat bestigit Kilimanjaro, cyklat armcykel till Paris, kört Ironman på Hawaii, skidat 40 mil till Sydpolen i -40 grader samt simmar över Ålands hav.

Förutom det har Aron bland annat utsetts till: Årets insamlare till välgörenhet efter att ha samlat in mer än 13 miljoner kronor till Barncancerfonden, Årets unga entreprenör samt en av tidningen Resumés superkommunikatörer.

Som talare har Aron blivit utsedd till årets talare 2016 och gjorde 2017 ett projekt där han fyllde globen och föreläste för alla niondeklassare (över 12 000 stycken) i Stockholm. Han har under de senaste 7 åren genomfört mer än 800 talaruppdrag hos företag, skolor, kommun, landsting och organisationer.

Som kund kan du förvänta dig en skräddarsydd föreläsning som anpassas helt efter era behov för att er publik ska bli fulla med inspiration.

Några av de ämnen som Aron föreläser om:
– Mål
– Perspektiv
– TeamWork
– Drivkraft
– Mental träning
– Konsten att njuta av resan

Boka en inspirerande föreläsning med Aron Anderson hos oss på MySpeaker!

Populära rubriker: Att vända motgång till framgång | Drivkraft - konsten att hitta ert inre driv

Aron Anderson profilbild

Aron Anderson

Äventyrare

Boka en talare:

Vi återkommer till dig om din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: